Jump to content

Jah.

Membru
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Level of knowledge
    Mediu

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Jah.'s Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

2

Reputation

  1. Salut! Dupa cum spune si titlul,caut un scripter priceput,cu o varsta de peste 16 ani pentru a se alatura unei echipe formata din : 2 Sponsori,1 Administrator Forum , 1 Designer Forum/Administrator servere C.S 1.6 si,desigur, Eu(mapper) si manager de proiect. Dorim sa pornim un proiect al unui server RP/RPG,cu diferite sisteme interesante,creeate pe un mapping nou,fresh,care va schimba total fatada serverului. Esti scripter,iti place ceea ce faci,o faci bine si vrei sa dezvoltam o noua comunitate Sa:Mp in Romania? Ei bine,pe tine te vrem in echipa noastra! Stiu ca banii sunt o parte esentiala in munca depusa,dar vei fi rasplatit cu o suma la finalizarea GM-ului de baza,iar apoi,dupa deschidere,vei avea procent din donatii.Stiu,este riscant,deoarece ar putea sa nu existe donatii..dar cine stie? Avem un buget destul de consistent , undeva la 300-400e,pe care am vrea sa il investim in promovari si design panel,asa ca,daca iti doresti sa pornesti pe un nou drum,alaturi de o noua comunitate(defapt veche, VitalCs , dar o vom reinterpreta/redenumi),astept mesajul tau pe acest forum,alaturi de cerintele/pretentiile tale pentru a lua parte la proiectul anului 2019! Da,2019,nu suntem grabiti in treaba asta,vrem sa o facem incet si cu cap,gandita si verificata,astfel va iesi un server Mediu,estimativ 100-200 jucatori constant,ceea ce ar fi perfect. Bless!
  2. Nu este suspendata pe apa,mai are o dublura sub ea si ajunge in pamant,doar ca nu se observa din cauza apei.
  3. Salutare! Asta e rezultatul a doua zile de hard working cu imaginatie si unelte,posibil sa sufere unele modificari. Cu aceasta ocazie vreau sa fac si un anunt:Caut scripterios pentru inceperea unui proiect de durata,astept mesajele voastre! Imagini: https://imgur.com/a/YSb2xnv
  4. Sunt interesat sa il cumpar,astept mesaj cu detalii si pret.
  5. Salutare draga comunitate! De cateva luni de zile planuim inceperea unei comunitati de gaming,in special Sa:Mp si am nevoie de un Scripter matur,cu capacitatile dezvoltate,capabil sa editeze un GM atat pe placul nostru,cat si pe al lui.Eu ma voi ocupa de tot ceea ce inseamna mapping,deoarece dorim sa venim cu ceva nou pe aceasta "piata".Dispunem de o suma de aproximativ 300 euro pentru a investi in comunitate si promovari dupa deschiderea acestuia,donatiile se vor imparti in mod egal.Astept mesaj privat,multumesc!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.