Jump to content

robert_senpai

Membru
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by robert_senpai

  1. Nu l-a postat cei care au cumparat gm-ul, ci Edison, deoarece nu mai avea timp si a spus intr-un video de al lui ca ar iesii un edit frumos daca il pune pe net., cu conditia sa ii pastreze creditele, dar bineinteles ca nu a pastrat nimeni nici un credit, deoarece ROMANI.
  2. Pacat ca era deja pe net si s4urik nu a cumparat nimic, s4urik suge pula si minte foarte mult, futui mortii ma-sii. El cica l-a cumparat cu 50 de lei dar el cand a vrut sa-si deschida server nu avea bani de host saracul. Si acum cica l-a cumparat cu 50 de lei sa il puna pe net, coaie voi ganditi, cum pula mea sa dai 50 de lei pe un gm si dupa sa il pui pe net, pacat ca nici el nu se crede. Ganditi in pula mea dupa vorbiti.
  3. *ca-m* CAT DE ANALFABET POTI SA FII ?
  4. Bă frate sterge-l, munca mea si a lui frankie....
  5. V-am zis ca n-are treaba cu romana asta...
  6. Mersi fratele meu, dă si mie skype tau te rog frumos.
  7. Man, eu doar am cerut ceva, wtf, daca nu ai de gand sa-mi dai comanda nu mai comenta, esti penibil, sincer.
  8. As vrea si eu daca vreti sa imi dati comanda /su pe dialog, multumesc,
  9. Am eu un GM, facut de la 0, este UNIC, este pe MYSQL, daca vrei, imi dai add pe skype, si ne intelegem, robert.swag1 Acest gamemode tin sa mentionez este decat la mine.
  10. Invata sa scri, ar fi timpul sa treci pe la scoala, nu sa lucrezi in pawno. "deceva"creiez"ei imi da"ideia"acumasi"asi"acel"deie".
  11. Doamne, de ce a-ti lucra pe strcmp...
  12. ma poate ajuta cineva cu niste mici probleme ?, add skype robert.negoita5
  13. salut, caut partener pentru deschiderea unui nou server de samp de tip rpg, sunt scripter si mapper, dar am nevoie de inca un om sau de ce nu 2, pentru mai multe detalii adaugati-ma pe skype robert.negoita5 bineinteles ca voi scripta si eu, si de asemenea voi contribui la platirea hostului.
  14. Salut, vreau si eu va rog frumos comanda /setvip (sau de unde pot sa o iau din ce gm, pentru ca le am pe majoritatea cele cunoscute.) daca aveti v-as ruga frumos sa mi-o lasati aici daca nu sa imi dati add pe skype (doar daca vreti) robert.swag1 Merci.
  15. DE CE IMI RASPUNDE MEREU GEANI, UN ANALFABET RETARDAT ?
  16. Salut, as vrea si eu comanda /bonus pe dialog daca se poate.
  17. 1. Ai spus ca nu accepti ca nu vrei paysafe, dau si poze daca e nevoie. 2. Nu am 15 ani 3. Mda, m-a cam luat valul acolo dar nah, ce sa faci.
  18. Salut, vreau și eu să aflu cum pot rezolva asta : http://imgur.com/a/chp3v : Vă asigur nu e nici viruss nici numic, să nu vă fie teamă, nu sunt genul de om. După cum observați facțiunea The Rifa este pe rând cu facțiunea Paramedic LV. Cum o pot pune la capăt ca si la celelalte facțiuni ? Dacă vreți îmi scrieți aici dacă nu, v-aș ruga să-mi dați add pe SKYPE : robert.swag1 Mulțumesc.
  19. Salutare, astăzi vreau să cersesc și eu un sistem de furniture și unul de licitații, dacă aveți in 5-6 zile de când vedeți postarea asta o să fie deschis sv, momentan îl tin închis deoarece am nevoie de acest sistem. Add pe skype robert.swag1 Dacă mă ajutați o să vă ofer o funcție pe server gen admin și lider, desigur dacă doriți !@! Am și domeniul .ro
  20. - Salut, am un proiect ce ține de deschiderea unui server RPG. - Am nevoie de oameni serioși nu toți copiii. - Sunt dispus să ofer între 5-20 de euro, în funcție de lucrul pe care îl cer la respectivul scripter. - Bun, pentru detalii sau altele mă contactați în privat cu numele robert.swag1 - V-am spus, n-am nevoie de copii care nu au treabă cu pawno, nici eu nu știu unele lucruri, dar măcar știu să fac o conexiune la baza de date, soo.. - Aștept PM, vă accept imediat deoarece eu sunt mai mereu online pe SKYPE, așa că câți mai mulți să dați add la robert.swag1 - Baftă ! - #sa-mp.ro
  21. Extremys +1, mersii mult de ajutor, un scripter bun care merita +10 din partea mea.
  22. Nu gasesc, te rog frumos sa fii mai explicit, daca nu da-mi add pe skype : robert.swag1
  23. Salut, vreau si eu sa va intreb ceva: -Unde pot găsii coordonatele de la masini/elicopter/motociclete de pe un gamemode ? -Va rog frumos sa imi ziceti, vreau sa schimb coordonatele ! -Vă mulțumesc ! #sa-mp.ro
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.