Jump to content

KiNg_JG

Membru
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by KiNg_JG

  1. Poti sa imi dai facebook-ul tau intr-un mesaj sa vorbim ?
  2. Nu ai inteles, eu caut un scripter gen sa faca parte din staff sa fie coleg/partener, nu sa munceasca numai pentru mine, ci sa munceasca si pentru el, sa fie ca server-ul lui. Si am spus, ofer acces full, grad tot. Nu am cerut servicii scripting in schimbul a ceva.
  3. Buna seara, las si eu acest topic aici si doresc sa spun ca caut un scripter in adevaratul inteles al cuvantului, adica ma refer ca am nevoie de un scripter mai bunicel, am server cam cu playeri in medie de 50-60 ziua si 90-100 seara, deci chiar am nevoie de un ajutor bun si serios. Bineinteles, dupa ce vorbesc, vreau sa vad si eu ceva lucruri / realizari daca pot spune asa, facute de dvs. Vorbim mai multe desigur, in privat ! Aici aveti skype-ul meu: KiNg.samp1, rog seriozitate, multumesc de intelegere !
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.