Jump to content

Kay_.

Membru
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Kay_.

  1. Ok, stai sa fac niste poze si le arat!
  2. Imi apare in GM systemul, dar pur si simplu nu apare, am incercat sa sterg si Language system, dar tot nu aparea cand intram pe server.
  3. Salut! Am si eu nevoie de ajutor cu systemul de Login/Register! Mai tine minte cineva server-ul lui RullZ_? Cine stie va rog, ajutati-ma! Eu nu stiu sa lucrez pe MySQL! Problema este: - Cand ma intru pe server imi arata systemul de language, dupa nu imi mai apare nimic, nu imi apare sa ma inregistrez, nimic! Si nu pot sa fac nimic! Va rog! Ajutati-ma! Stiu ca o sa radeti de mine unii ca nu stiu sa lucrez pe MySQL!
  4. Nu dai admin daca esti rcon. =)) Trebuie sa te duci in scriptfiles la Users sau cum are el trecut si te duci la contul tau si iti pui admin level =))). Asta daca e pe dini sau y_ini.
  5. Stiu gamemode-ul ! E gamemode de la fostul server WarPing RPG, acum se numeste Ro-Zone RPG, e prea smecher, merita incercat, inca mai are acelasi IP: rpg.warping.ro =))
  6. Kay_.

    4Fun RPG

    Este destul de frumos, dar nu imi place cum ai facut /jobs si /factions.
  7. Multumesc mult de tot! Este foarte frumos, vorba ta "Numai bun sa il incepi de la 0"!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.