Jump to content

Qwiz.

Membru
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Qwiz.

  1. Nu recomand gm-uri de pe net in general, dar daca vrei sa incepi de la unul, incepi sa verifici functiile din prima linie. Iti las cateva exemple. Si sunt foarte multe la https://www.sa-mp.ro/forums/forum/371-discuţii-scripting/ care te pot ajuta la optimizarea serverului.
  2. Salut, Problema ta este de la server.cfg Nu uita sa adaugi bind si ip-ul tau un server.cfg Exemplu: bind 89.64.53.22 PS: Acest ip nu exista este doar un exemplu.
  3. Acest tutorial este incomplet. Va las un video tutorial facut de mine in care va explic cap coada cum se face si cum sa rulati un gm cu baza de date pe vps-uri linux. https://www.youtube.com/watch?v=WyfSdb8IAaY
  4. Am si eu nevoie de ajutor sa implementez asta. Care ma ajuta primeste host samp/cs/gazduire web/ts3 free 1-2 luni la alegere!
  5. Salutare. Stie careva cum pot face sa scap de limita aia de la samp pentru a putea avea mai multi bani? Limita e de 1kkk din cate stiu si ce trece de limita, banii se pun pe minus. Ma poae ajuta cineva cu un script pentru asta?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.