Jump to content

cosmyN[]

Membru
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Level of knowledge
    Avansat

Recent Profile Visitors

556 profile views

cosmyN[]'s Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Multumesc, oricum il voi face public dupa ce il voi termina, desi voi lucra mult la el..
  2. Probabil asta am sa fac, dar o sa-mi fie greu, insa invat mai multe, multumesc de sfat.
  3. Are rost sa ma apuc de un gamemode asemanator bugged foarte vechi si sa il fac? Adica sa ii rezolv bug-uri, sa adaug/schimb/rescriu sisteme? Avand in vedere ca am mai invatat scripting ar iesi ceva frumos. Probabil am sa-l fac public dupa ce il termin. Nu vreau sa veniti cu critici.. vreau sa invat scripting pe un gamemode si nu stiu pe care, in principal vreau ceva bugged.
  4. Am o problema, l-am urcat pe host sa il testez si imi apare in gamecp: 0/25 *:7777 FORUM.SA-MP.RO | EquiNox e Baza Iar eu am 100 de sloturi la server si arata 25, cum pot rezolva?
  5. Intra in gamemode si cauta: #define SQL_host si vei gasi asta: #define SQL_HOST "" #define SQL_USER "" #define SQL_PASS "" #define SQL_DB "" La host pui: localhost, user root, parola lasi liber, doar "", iar la DB pui numele bazei de date din phpmyadmin. Ar trebui sa arate cam asa: #define SQL_HOST "localhost" #define SQL_USER "root" #define SQL_PASS "" #define SQL_DB "BAZA DE DATE" Dupa ce ai facut asta, salveaza si compileaza. Da-i drop la baza de date din phpmyadmin, cauta baza de date unde o ai in calculator si deschide-o cu wordpad. Dupa ce o vei deschide iti va apare pe la inceput: "Gazda" sau "host" si modifica in "localhost" dupa ce ai facut asta, mai jos cu 2-3 randuri scrie "database" schimba si pune numele BAZA DE DATE (Trebuie sa ai si in gamemode la fel), ii dai save, o redenumesti apasand click dreapta si rename in BAZA DE DATE, creezi o alta baza de date in phpmyadmin pe nume "BAZA DE DATE", iar apoi urc-o. Dai un restart la server, intra pe server si scrie /rcon login "parola rcon(scrie in server.cfg)", iar apoi foloseste /setadmin numele exact admin level sau /makeadmin, depinde cum ai in gamemode. Sper ca ti-am fost de folos.
  6. Respect EquiNox, best scripter ;)
  7. De curand am achizitionat un server de la 69host. Am pus gamemode-ul pe host, iar gamemode-ul meu este unul asemanator cu bugged, cu o baza de date .sql, aceea nu stiu unde sa o bag. Iar cand intru pe server spune asa: Cum pot baga aceasta baza de date pe host gen cum este pe localhost "phpmyadmin"?
  8. De cateva ore bune caut o comanda gen: /getveh sau /gotoveh. Daca are cineva o poate lasa aici? Am nevoie de un sistem de cheaters, asemanator cu cel de report din aceasta poza: Am nevoie de o comanda ca pe bugged "/oplace" pentru diferite eventuri. O comanda gen "/pcolor" sa fie "/acolor"? Am incercat sa o fac din din /pcolor, doar ca nu mi-a iesit. Edit: Gamemode folosit: https://www.sa-mp.ro/forums/topic/22338-gamemode-bugged-versiune-avansata/ [In mare parte nu este ca cel de acolo, este editat de catre mine in mare parte]
  9. Am rezolvat, multumesc mult de ajutor.
  10. Problema intalnita (descriere): Textdraw-ul din coltul din dreapta jos.Ero(area / rile) / warning-(ul / urile): Nu se mai vede, dupa ce am schimbat numele acestuia din pawno din Beta v1.9 in localhostLiniile de cod / sursa / script-ul(obligatoriu): Imagini / Video (optional):-Ati incercat sa rezolvati singur?: Da
  11. Trebuie rescrisa baza de date de la 0 si schimbat in gamemode este de 2 ori pPlayHours si pPlayinHours si in baza de date e incurcata cu alt variabila cu insurance sau ceva de genu. Eu asa am rezolvat.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.