KenZ0R12341

Membru
 • Număr conținut

  136
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

6 Neutru

Despre KenZ0R12341

 • Rang
  Membru avansat

Profile Information

 • Sex
 • Nivel de cunoştinţe
  Începător
 1. La vremeea lui a fost bun.
 2. La vremeea lui a fost bun.
 3. La vremeea lui a fost bun.
 4. La vremeea lui a fost bun.
 5. La vremeea lui a fost bun.
 6. 7/10
 7. Multumim.
 8. Foarte frumos
 9. Frumos.
 10. Si poti sa iei si un manual de Limba Romana ca e foarte grea limba :))) fuira ce cuvant e?
 11. I-am explicat eu deja pe skype
 12. Baiatu ai auzit de www.redzmax.com ? daca da sa sti ca Reachless a inceput comunitatea ca scripter si Spmn aka Razvan.xd a continuat 4 ani. Deci aia nu sunt tepari. Scriptery si Lunoxx sunt niste scripteri foarte buni poti intreba pe oricine nu chiar de aici de pe comunitatea sa-mp.ro. iGood - daca ai auzit de redgame.ro, devised.ro, iti poti da seama ce stie sa faca. KnowN este un baiat de treaba, matur care eu cred ca nu iti va face probleme. Si iti mai dau o persoana in plus Hurdock - daca ai auzit de www.killers.ro nu asta din prezent ala din trecut sa sti ca el l-a facut.
 13. Lasa-l ba Daedric ca iti racesti gura degeaba. Cica in romania nu sunt scripteri buni :)))))) @Marius.. iti dau o lista mica de scripteri si cred ca si ceilalti o sa ma aprobe. 1. Razvan.xd(Spmn) 2. Lunoxx 3. Scriptery 4. Daedric-fox 5. KnowN 6. iGood 7. Reachless Deci se vede cat IQ ai tu nu eu.
 14. Ai dreptate razvane si faza e ca el a pus aici unde suntem doar romani si el zice ca nu vrea scripter din romania :)))))