Jump to content

Liberty

Membru
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Liberty

  1. Puteți închide topicul.
  2. Cât de bine ai spus-o... Baftă! Nu prea se mai merită cu SAMP-u. XD Nici măcar fun nu mai e...
  3. Preț: 25RON Paysafecard Domeniu: high-gaming.com (nu e reclamă, pentru că nu este conectat la vreun server) Valabilitate: 18/02/2018 (se poate prelungi) Se oferă: - Contul cu domeniul de pe site-ul de unde l-am cumpărat. Cum se va desfășura totul?: Prima dată, voi primi codul de 25RON Paysafecard de la dvs.(pentru a nu primi țeapă). După asta, veți primi imediat datele contului. Contact: - Mesaj privat pe forum * Nu dau niciun fel de țeapă, vreau să vând acest domeniu pentru că nu mai am nevoie de el.
  4. Liberty

    Vând VPS

    Nu mai este disponibil. Puteți închide topicul.
  5. Liberty

    Vând VPS

    Preț: 50RON Paysafecard Specificații: - Procesor: Intel(R) Xeon(R) CPU E3-1231 v3 @ 3.40GHz (2 cores) - RAM: 2GB - HDD: 150GB - Bandwidth: 1,46TB din 1,50TB - IP-uri v4: 16 - OpenVZ - se poate instala doar Linux(CentOS, Debian, Ubuntu) pe VPS Locații(se poate alege când creați VPS-ul(-rile): - Germania - Franța Valabilitate: 12.08.2017 (se poate prelungi) Se oferă: - Sub-Account pe site-ul celor de la care am cumpărat VPS-ul - Acces la panel(SolusVM) Cum se va desfășura totul?: Prima dată, voi primi codul de 50RON Paysafecard de la dvs.(pentru a nu primi țeapă). După asta, voi creea un sub-account pentru a vă putea creea VPS-ul(sau VPS-urile; vă puteți creea două VPS-uri cu aceste resurse) și voi schimba datele de la panel(pentru a vă putea controla VPS-ul) folosind email-ul pe care mi-l dați dumneavoastră. Toate datele vor fi oferite în câteva minute de la plată. Contact: - Skype: -deleted- - Facebook: -deleted- * Nu dau niciun fel de țeapă, vreau să vând acest VPS pentru că nu mai am nevoie de el. Merge destul de bine, nu o să aveți probleme cu el. Alte detalii se discută în privat.
  6. Multumesc tuturor pentru raspunsuri, m-a ajutat MrTunne.
  7. Ar fi perfect să mă contactezi pe Skype sau să-mi trimiți un mesaj privat să mai discutăm. Sunt dispus să pun un banner.
  8. Pentru că acum nu pot plăti unul, păi dacă puteam plăti acum, mai ceream sponsorizarea?
  9. Nu. Am vrut să zic că(,) caut pe cineva care să mă ajute cu bani pentru o lună de webhost în schimbul unui grad pe viitorul forum sau pe un server de SAMP. Desigur, intenționez să iau de la firma de unde am luat și domeniul. Și, cu privire la firma ta, aș fi acceptat cu plăcere dacă de exemplu, puteai să mă ajuți o lună cu webhostul și pe urmă să-l plătesc eu singur, din banii mei. Normal, rămânând cu hostul la firma ta, și cu un banner pe pagina principală.
  10. Salut. Deci, am domeniu (.eu) dar nu am webhost pentru el, așadar, caut pe cineva care m-ar putea ajuta să plătesc un webhost pe o lună sau două. Vreau să cumpăr webhost de la aceași firmă de unde am cumpărat și domeniul, din diferite motive. Cine mă poate ajuta poate primi, dacă vrea, un anumit rank pe forum(pentru că asta vreau să fac) sau un anumit nivel de admin pe un server de SAMP, nu foarte populat, ce-i drept. Alte detalii putem discuta pe Skype: liberty.lib . Mulțumesc mult!
  11. Va rog sa stergeti topicul daca se poate, sau daca nu, sa il inchideti. Va multumesc frumos.
  12. Descriere produs: Cont de steam cu jocul din imagine. <deleted by author>Preţ: 3-5 euro.Alte detalii: Vei primi contul in felul urmator: Dupa ce plata este efectuata si confirm ca am primit banii, iti voi cere e-mail-ul ca sa il schimb (ca sa fiu sigur ca contul nu va ramane cu e-mail-ul meu) si voi pune o alta parola dupa care iti voi da datele de autentificare. PS: Sunt de incredere. Nu va veti trezi ca ati luat teapa. Cine vrea sa cumpere unul dintre conturi sau amandoua, il rog sa ma contacteze cat mai urgent. Contact: <deleted by author>
  13. Da. Hostgame e foarte bun. Activare instanta, suport, etc. Problema e ca nu ofera baza de date MySQL fara sa iei si webhost de la ei, dar in rest e foarte bun. ;)
  14. Nu este impresionant + ca e plin de FS-uri inutile si amestecate.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.