Jump to content

DO2G

Membru
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

DO2G's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

1

Reputation

  1. DO2G

    MySQL Conversion

    Buna seara stimati utilizatori! Am inceput sa lucrez la un "basic gamemode" acum 2 luni. Gamemode-ul ruleaza pe MySQL R5, o versiune veche, foarte veche. Doresc sa trec de la aceasta versiune invechita la cea mai recenta versiune, iar problema este ca nu ma descurc singur. Am nevoie de cineva care ma poate ajuta sa fac aceasta conversie. Mentionez ca gamemode-ul are 14.000 linii, toate sistemele sunt dinamice. Am incercat singur sa fac conversia dar din cauza faptului ca MySQL R5 are acel "OnQueryFinish" am renuntat deoarece versiunile recente nu includ acest public ci doar "OnQueryError". Daca este cineva care dispune de suficient timp liber i-asi fi recunoscator. Cateva mici cerinte: Varsta minima: 18 ani;Experienta: Nu doar in PAWN ci si intr-alte limbaje de programare like C++;Important: Cei 7 ani de-acasa.Sa aibe un "nume" in SA:MP.Va rog sa nu confundati aceasta cerere ca fiind "un ajutor". Cel ce se va angaja in acest proiect va fi platit astfel incat sa fie multumit de plata in raport cu munca prestata. Va multumesc pentru timpul acordat, va urez o seara placuta in continuare!
  2. Salut! Poti posta codul unde ai facut mai exact modificarile? In ce functie este aflata aceasta restrictie? Ai cateva cunostinte minime in ceea ce priveste limbajul PAWN (nimeni nu iti da totul de-a gata)?
  3. DO2G

    Textdraw problem

    Iti multumesc pentru raspuns!
  4. CMD:jobs(playerid, params[]) { return ShowPlayerDialog(playerid, 1, DIALOG_STYLE_LIST, "Dealer de droguri\nDealer de arme\nTrucker\netc", "Select", "Cancel"); } Restul le faci la OnDialogResponse.
  5. Problema intalnita (descriere): Textdraw Ero(area / rile) / warning-(ul / urile): Nu sunt erori/warnings Liniile de cod / sursa / script-ul(obligatoriu): Vezi in imaginile de mai jos Imagini / Video (optional): 2 imagini mai jos Ati incercat sa rezolvati singur?: Bineinteles Bună ziua stimați ultilizatori! Astăzi am întâlnit o problemă în crearea unui Textdraw simplu cu numele jucătorului sub mini-map. În ce constă problema? Textdraw-ul nu este afisat - Textdraw-ul l-am creat in OnPlayerSpawn(playerid, codul sursa folosit poate fi vazut mai jos. (vezi img. 1)Nu a funcționat, asa că am încercat să îl creez în OnPlayerConnect(playerid). Din păcate nu a fost afisat pe server. Textdraw-ul este afisat într-un gamemode simplu - am încercat în lipsă de idei, să îl creez într-un gamemode simplu (bare.pwn). Spre uimirea mea, a fost afisat in parametri normali. Orice raspuns, referitor la subiectul dat, este binevenit. Mentionez ca am folosit urmatoarele gamemode-uri: Saints-NET si Vortex RolePlay 2 (by Calgon). PS: Am lasat mai jos 2 imagini referitoare la problema intalnita. - Imaginea 1: reprezinta codul sursa (variabila Nume[playerid] a fost creata sub forma Nume[MAX_PLAYERS] dar nu am prins-o in cadru); - Imaginea 2: reprezinta Textdraw-ul pe un gamemode simplu (bare.pwn). Teoretic, asa ar fi trebuit sa apara si pe serverul pe care lucrez.
  6. ARTIST a lucrat pentru UNNIC RPG. (pot dovedi)
  7. 1. Fostul HardPlay: Gamemode de baza: rGamingScripter: TheRoWTheRoW este un scripter bun insa nu a ceat gamemodeul rGaming ci doar l-a editat.2. UNNIC RPG (UNNIC == fals!): Gameode de baza: Saint Network 1.4.5i (by Sprites cred)Scripter: ARTISTARTIST este un scripter foarte cunoscut insa nu el a creat gamemodeul ci doar l-a editat.Concluzie: Poti fi cat de bun scripter ca nu se mai merita in ziua de astazi sa mai creezi un gamemode de la 0. Prea multe servere deschise peste noapte si fondatorii sunt.. nu mai zic. Indiferent ca editezi sau ca concepi codul din capul tau, tot scriptat inseamna. Odata ce aduci modificari la un cod sursa, da, insemna ca il editezi, dar actiunea in sine tot scripting inseamna.
  8. Bună seara! Astăzi am tot căutat pe diferite siteuri cu anume pot anula asta (vezi fisierul atasat): Deci, va intreb pe voi, cum il pot anula? Multumesc!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.