Jump to content

Naty

Membru
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Naty

  1. Mi-am restetat parola special pentru a ma putea loga ca sa las reply-u asta. Daca vreti ca copiile si serverele fantoma sa dispara, puteti pur si simplu sa nu le mai incurajati / permiteti pe acest forum, atat de simplu. Voi sunteti aia nemultumiti ca apar servere fantoma copy / paste dar tot voi le permiteti sa posteze acele gamemode-uri pe forum si tot voi ii ajutati sa le configureze sau sa remedieze buguri. (sunt topicuri unde copii cer ajutor si primesc reply cu "zi numele gm-ului sau da niste linii sa vedem despre ce este vorba", deci e clar inca de la "zi numele gm-ului")
  2. Poziţie: scripterAlte detalii: Eu impreuna cu inca doi prieteni dorim sa deschidem o comunitate si vrem sa facem ceva ORIGINAL, deci, ne trebuie un scripter priceput, care nu da copy-paste de pe internet! Avem host la serverul de samp, site, forum si ucp. Serverul pe care vrem sa il deschidem va fi RPG, ce ruleaza pe o baza de date mysql. Skype: daryuserou Lasati un reply sau PM.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.