Jump to content

mateuti.darius

Membru
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

    Never

Everything posted by mateuti.darius

  1. scuze nu imi merge YM doar skype add <nu se lasa id-uri>
  2. si cum o inlocuiesc cu asta care am puso eu aici o schimb cu ata sau? :undecided:
  3. Nu stiu daca e bn ce va dau dar uitati cred ca asta e prima parte de la /makeleader SendClientMessage(playerid, COLOR_CMD, "[iNFO] {FFFFFF} /setstat [playerid/PartOfName] [statcode] [amount]"); SendClientMessage(playerid, COLOR_GRAD4, "||{ADFF2F}1.{FFFFFF}Funcie /addveh ||{ADFF2F}2.{FFFFFF}Functie /makeleader ||{ADFF2F}3.{FFFFFF}Upgrade||{ADFF2F}4.{FFFFFF}Model"); return 1; } new amount; amount = strval(tmp); if (PlayerInfo[playerid][pAdmin] >= 9) { switch (stat) { case 1: { PlayerInfo[giveplayerid][pAccesaddveh] = amount; format(string, sizeof(string), "*Ai setat functia /addveh la {ADFF2F}%d", amount); } case 2: { PlayerInfo[giveplayerid][pAccesLeader] = amount; format(string, sizeof(string), "*AI setat functia de /makeleader la {ADFF2F}%d ", amount); } case 3: { PlayerInfo[giveplayerid][gPupgrade] = amount; format(string, sizeof(string), "*Ai setat Upgrade {ADFF2F}%d", amount); } case 4: { PlayerInfo[giveplayerid][pModel] = amount; format(string, sizeof(string), "*Ai Setat Modelul{ADFF2F} %d", amount); } default: { format(string, sizeof(string), "*Incorrect Id", amount); } } SendClientMessage(playerid, COLOR_GRAD1, string); } else { SendClientMessage(playerid, COLOR_GRAD1, "You not have acces to this Command ."); } }//not valid id }//not connected } return 1; }
  4. Salut, am un server RPG(4-games, nu fac reclama) Mam bagat in script filles la user si mi-am dat admin de lvl 9 admini sunt intre 1-9, dupa ce m-am bagat pe server nu ma lasa nici cum sa imi dau makeleader id id factiune spunea ca nu sunt autorizat in gm nu am gasit nici o erroare ma puteti ajuta cumva, mi-am dat leader la factiune cu nr 1 [PD] tot din script filles, user dar cand mam bagat n u mi-a aparut skinu m-am omorat si tot nu aparea dc? :huh:
  5. Acum imi da asta C:\Users\darius\Desktop\New folder\gamemodes\sZn.pwn(22) : fatal error 100: cannot read from file: "utils" Compilation aborted.Pawn compiler 3.2.3664 Copyright © 1997-2006, ITB CompuPhase 1 Error.
  6. Salut, ma numesc Darius si sunt un incepator in Scripting, si mi-am scos un gm depe net cand lam scos mi-a dat doar fisierul de la gm .pwn cand am dat copilare sa imi dea si .amx imi da 3 Errori acele 3 errori sunt: C:\Users\darius\Desktop\Romania Role-Play Gaming\pawno\include\streamer.inc(491) : warning 201: redefinition of constant/macro (symbol "OnPlayerEnterRaceCheckpoint") C:\Users\darius\Desktop\RO-\gamemodes\sZn.pwn(116) : warning 201: redefinition of constant/macro (symbol "COLOR_RED") C:\Users\darius\Desktop\RO-\gamemodes\sZn.pwn(14299) : error 021: symbol already defined: "strtok" C:\Users\darius\Desktop\RO-\gamemodes\sZn.pwn(14314) : error 047: array sizes do not match, or destination array is too small C:\Users\darius\Desktop\RO-\gamemodes\sZn.pwn(17181) : error 047: array sizes do not match, or destination array is too small C:\Users\darius\Desktop\RO-\gamemodes\sZn.pwn(19023) : warning 219: local variable "mod" shadows a variable at a preceding level Pawn compiler 3.2.3664 Copyright © 1997-2006, ITB CompuPhase 3 Errors. Va rog frumos daca puteti sa ma ajutat, dar sa fiti foarte expliciti deoarece sunt un incepator si nu prea stiu Scripting sau limbaju din Scripting, Cu stima Darius. :wink:
  7. Ok,ms frm pentru raspunsul rapid, si am descarcat FS-ul tau dar nu gasesc unde sa mofific 86 cu nr masinilor mele si daca gasesc unde sa modific pot sa ma iau dpa nr de masini care mil dai cand deschid sv de samp(adic samp server cand il pornesc) si apoi sa adaug inca 1 +?
  8. Salutare ma numesc Darius si am descarcat 2 gm cu toate fisierele doar ca unul dintre cele 2 servere este mai bun si fara buguri dar unul dintre ele are system de masini pers dar celalalt nu are pot sa iau systemul depe gm ala si sa il bag pe acesta?, sau imi puteti voi da un FS cu system de veh pers+veh puse pe server fara sa le mai pun eu(sa fie puse la ls bank sau pig pen hotel Jefferson oricare numai sa fie puse si sa le poti cumpara). Va mltumesc anticipat Darius.
  9. 1)Salutare ma numesc Darius si sunt un Junior in Scripting si doresc sa stiu cum modific spwan la un gm GF, sau cum aflu dece cand un player intra prima data pe server nu ii apare sageata unde sa scrie /spwanexit doar daca iese depe server si intra iaras ii apare pana at acel player nu poate sa iasa din cladirea de spwan.(Exista o cladire speciala pentru spwan care are un bug nu am gasit acel bug in pawn) 2) Am luat un server depe net si habar nam cum sa scimb aici http://postimg.org/image/5hpkotl4l/ in loc de Galaxy Omega si Galaxy:GF v4.7 GF sa scriu altceva am cautat in gm si nu am gasit, ma puteti ajuta si cum sa pun o melodie adig orice melodie chais si o manea la inceput cand un player intra pe server si se inregistreaza/logheaza? Va multumesc, si sper sa ma ajutati la fel si eu o sa va cu ce o sa pot.
  10. A, da si numele la server e samp server dar la mn in CP e RO-Zone RPG [0.3x] cum fac sa fie asa si pe samp??
  11. Am hostat un server cu gm-ul ........ iar cand ma bag pe server ma inregistrez apoi ma loghez iar cand ies afara din sa-mp ma bag in CP si imi setez admin level sau bani cand ma bag pe server nu le am si trebuie sa ma inregistrez din noi si sa ma loghez etc ce trebuie sa se salvede datele trebuie trecut prin MsQl daca da cum il trec un pic de ajutor va rog.
  12. Salutare vreau sa va intreb ceva, sunt un incepator in scripting si in sa-mp si doresc sa stiu in afara de MTA exista si alt program cu care sa pot adauga obiecte masini etc...... pe un server de sa-mp?
  13. Va dau numele gm-ului pe yahoo sau pm
  14. Poate, dar daca sunt cum le trec pe baza de date?
  15. Am facut am pe linux hostu si am pus in server.cfg streamer.so etc.... dar tot nu merge nu puteti intra careva cu team viewer la mn in pc sa vedeti eu pe naga fisierele normale de la sv de host linux la sv meu mai am servfer ban crash etc le adaug si pe alea?
  16. Am gm-ul redzmax luat depe net dc nu merge sa il pun in loc la cel actual cand il bag imi dai la mode Unknow si cand ma bag pe sa-mp nu am nici un gm il el daca doreste cineva sa ma ajute pm me si ii dau id & de la team viewer si sa fac el.
  17. Salut, nu cred ca m-am exprimat prea bine Am deja un gm pe host dar vreau sa adaug altul (http://wap-forum.info/showthread.php?tid=3267) am incercat sa il bag dar nu merge pe langa folderul cu server el mai are si: panel si sql.sql Hostu meu este prin linux sv este pe windows, app sv nu are baze de date dar cand am luat hostu am cerut si baze de date cum fac sa se salveze playeri care se inregistreaza pe server fac un folder User si apar acolo sau cum?
  18. Ma ajutati va rog eu ( ( ( vreau foarte mult sa imi hostez serveru. ID: <nu se lasa id-uri> si am facut si triple-post promit ca voi citi regulile Multumesc ma ajutat Gireada
  19. Foarte tare FS-ul dupa descriere, o sa il testez numai sa imi rezolv ceva la gm meu.
  20. Tare FS-ul lam testat si nu am gasit nici un BUG. :cool:
  21. Scuzati ca va stresez asa mult dar nu ma prea pricep e primult server de sa-mp care il hostez. :wink:
  22. Sunt mai multe fisiere in serveru de la host pt ca leam adaugat si pe ale mele in folderul ala si poate eu am facut ceva acolo, daca hostu e pe linux imi pot schimba si eu serveru pe linux? SS:http://postimg.org/gallery/4ydphfw2/1dd29909/
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.