Jump to content

bobi

Membru
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

    Never

bobi's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. il pot folosi?! si eu pe server? //e frumos!
  2. da am inteles dar eu am pus in gm si mam dus la locatie si nimik:(!?
  3. eu folosesc comanda /acreatecar si nu se intampla nimica nu imi scrie Foloseste: /acreatecar <model> <valoare> <culoare1> <culoare2> sau alceva ce pot sa fac?!!
  4. multumesc,dar sunt mai incepator te pot intreba ceva, " playerid, distanta, X, Y, Z ) )" aici pun cordonatele "http://link" );" aici link sa zicem de la radio si se aude automat?!asa ma intereseaza! //am pus link si cordonatele x.y.z si am intrat si nu se aude oare nu am facut ceva bine?:)
  5. cu isplayertorangepoint pot sa fac exact ca la gangzone deci sa selectez eu o locatie mai mare?!
  6. Salut este posibil sa pun o anumita muzica la o anumita locatie,muzica sa fie aleasa de mine daca se poate sau cel putin un radio!si locatie sa fi tot aleasa de mine!?
  7. Deci am pus job garbage man in gm si am zis sa il testez sa il modific si etc.. in timp ce mergem la gunoaie si in timp ce mergem..am luat un gunoi apoi mergem spre celalant si ma dat afara din joc !!!
  8. Salut am pus si eu job garbage si in timp ce il testam la al nustiu catelea cp mi-a iesit jocu am incercat de mai multe ori am stat si mai mult timp pe server am zis ca o fi ceva de la gm dar nu e de la job ce pot sa fac?sa nu mai de-a afara jucatori?
  9. ce cod de la /carset sau care altu eu am explicat asa masina este invizibila si daca intru in ea si dau /carset revine dar dupa restart la server revine sa invizibilitate!
  10. cu ce is asa dobitoc,pai daca stiti voi o rezolvare!
  11. salut am pus si eu ceva masini pe gm si sunt imvisibile cum puteti vede si in poza dar daca ma urc in ea si dau /carset se face visibila ce pot sa fac sa numai trebuieasca sa dau ?
  12. bobi

    Restart Server!

    am download Source + .dll + .so si unde pun ce e in folderu src?
  13. bobi

    Restart Server!

    credca nu sunt singur dar cred ca e cum zici tu!~
  14. Salut server e hostat dar nu stiu cum se restarteaza singur dupa o perioada de timp ce pot face sa nu se mai intample asta!?
  15. bobi

    Ajutor fs

    Multumesc +respect!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.