Jump to content

Laur eXtream

Membru
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Laur eXtream

  1. In atentia scripterilor avansati, Doresc MASA DE BILIARD functionala pentru jocuri de 1 vs 1, similara cu cea de aici: s2.gta-multiplayer.cz:7777 . Pentru a ajunge la masa de biliard, te duci la barul care se afla langa gangul verde si te joci. Vreau ca sistemul sa fie 100% identic cu cel de acolo, inclusiv sunete, textdraw, pozitionare camera, animatii, etc. Pret oferit: 500 lei In conditiile in care este fix ceea ce vreau, ofer suma de mai sus. Cine este interesat il rog sa scrie aici.
  2. Angajez scripter, plata saptamanal, se lucreaza 8 ore pe zi, de luni pana vineri. Proiect / gamemode: CVL 3.0 (www.cvl.ro) Resurse disponibile: vps teste, dedicat, 15-20 testeri disponibili Cerinte scripting: - cunostinte avansate (9/10 sau chiar 10/10) - experienta anterioara cu alte gamemoduri - scripturi personale create (optional) Conditii: - se da test de verificare a cunostintelor pentru a fi aprobat in cadrul proiectului - se lucreaza in rol secundar doar, fara acces complet la server; accesul total il are doar scripterul principal - se lucreaza doar parti care sunt montate de scripterul principal in gamemode (gen: aeroportul trebuie finalizat; toate variabilele necesare si datele sql sunt trimise catre scripter pentru a putea lucra) - se impune monitorizarea permanenta prin remote-control a calculatorului pe care se lucreaza, pentru a se verifica starea / situatia lucrului Salariul se discuta in privat. Contact la skype id - laurentziu1 sau mesaj privat aici.
  3. Nu va ingrijorati. O sa ridic eu sampul la valoarea sa adevarata, in curand. Si sunt de acord cu runix. Voi nu creati ceea ce vor playerii in primul rand, ca sa puteti avea serverul populat. Mie unul mi se pare ca lumea SAMP devine din ce in ce mai accesibil si evolueaza, oferind facilitati noi jucatorilor. Dar, fiecare cu punctul sau de vedere. Semnat, CVL
  4. ​Woops, eu ti-am tot propus sa vin la voi cu cvlul. Il adaugati ca server oficial, lucram impreuna si ajut eu financiar, nu e problema de bani. Ne putem asocia la un proiect care o sa aiba cu siguranta un viitor.
  5. Nu mai da ma din casa ), lasa lumea sa descopere pe CVL ca avem antis0b )
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.