keri22 Posted October 6, 2012 Report Share Posted October 6, 2012 Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase Header size: 13172 bytes Code size: 3037136 bytes Data size: 14785160 bytes Stack/heap size: 16384 bytes; estimated max. usage: unknown, due to recursion Total requirements:17851852 bytes Nu imi pot da seama dece imi scrie asta : Stack/heap size: 16384 bytes; [b]estimated max. usage: unknown, due to recursion[/b]Un ajutor ceva? Respir si traiesc ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
onix09 Posted October 6, 2012 Report Share Posted October 6, 2012 ma tia compilat fara eroir si warnings? tia facut .amx? taci si ruleaza severul ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
keri22 Posted October 6, 2012 Author Report Share Posted October 6, 2012 Prietene cred ca iti trebuiesc ochelari ,uitate si tu ce imi scrie ,Stack/heap size: 16384 bytes; [b]estimated max. usage: unknown, due to recursion[/b] estimated max. usage: unknown, due to recursion Respir si traiesc ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
onix09 Posted October 6, 2012 Report Share Posted October 6, 2012 Prietene cred ca iti trebuiesc ochelari ,uitate si tu ce imi scrie ,Stack/heap size: 16384 bytes; [b]estimated max. usage: unknown, due to recursion[/b] estimated max. usage: unknown, due to recursionUitate mai bine, nu ai mentionat daca iti ruleaza serverulDe obicei daca apare asa chiar si cu unknow, dute to recursion, sa stii ca l-am vazut de prima oaratot ar trebuii sa mearga! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZzZzoR Posted October 6, 2012 Report Share Posted October 6, 2012 Asta e o chesti normala de la pawn, atata timp cat iti merge serverul fara probleme nu inteleg de ce te plangi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
onix09 Posted October 6, 2012 Report Share Posted October 6, 2012 Asta e o chesti normala de la pawn, atata timp cat iti merge serverul fara probleme nu inteleg de ce te plangi..Sunt de acord cu tine.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
keri22 Posted October 7, 2012 Author Report Share Posted October 7, 2012 E un server cu baza de date Mysql,si nu merge,nu imi citeste nimic,am facut baza de date tot si nimic. Respir si traiesc ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Funky]Anakin Posted October 7, 2012 Report Share Posted October 7, 2012 E un server cu baza de date Mysql,si nu merge,nu imi citeste nimic,am facut baza de date tot si nimic.Du-te si posteaza pe gta-mp ! Acolo mai ai si moderator si contacteaza-ti amici Aci ar trebui sa fie doar useri care le-au parut rau de sa-mp.ro ca s-a inchis Sorry de OFF xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
keri22 Posted October 7, 2012 Author Report Share Posted October 7, 2012 Prietene cred ca ar trebui sa iti ti gura ! Acolo am moderator pt Sectiunea GTA IV,eu vin aici cu o problema pt un tovares nu pt mine ,eu acum scriptez GTA IV ca e mai frumos si mai usor scriptul ....Data viitoare tineti gura :*! Respir si traiesc ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
onix09 Posted October 7, 2012 Report Share Posted October 7, 2012 Prietene cred ca ar trebui sa iti ti gura ! Acolo am moderator pt Sectiunea GTA IV,eu vin aici cu o problema pt un tovares nu pt mine ,eu acum scriptez GTA IV ca e mai frumos si mai usor scriptul ....Data viitoare tineti gura :*!atuncea zii lu pretenasul ala a tau sa iti faca el cont Link to comment Share on other sites More sharing options...
keri22 Posted October 7, 2012 Author Report Share Posted October 7, 2012 Si daca el vrea sa vorbeasca prin mine ai vreo problema ? Eu cred ca nu e treaba ta ce fac eu cu tovarasul meu. Respir si traiesc ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
onix09 Posted October 7, 2012 Report Share Posted October 7, 2012 Gata cu offul.Noi te-am ajutat cu ce am putut Pa.. UN MODERATOR SA DEA TC! Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Funky]Anakin Posted October 7, 2012 Report Share Posted October 7, 2012 Si daca el vrea sa vorbeasca prin mine ai vreo problema ? Eu cred ca nu e treaba ta ce fac eu cu tovarasul meu.Te iei in gura cu Xpllor ma ?? Cine te crezi tu ? Sa isi faca amicul tau cont . Ti-am mai zis du-te pe gta-mp ca acolo ii locul tau !Numai veni pe sa-mp.ro ! Lasa-ne in pace ! Mai demult faceai numai topicuri aiurea doar cu Loose Identification si alea alea . Nu stiai nici o boaba de scripting ! Deparca ai stii si acum :]] =]] ! So , Shut The Hell Up ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
keri22 Posted October 7, 2012 Author Report Share Posted October 7, 2012 Anakin parca tu explorer a-ti fii mari sa nu zic ce ),in p**a mea ar trebui sa te duci sa te joci cu jucariile ai devenit si tu mare scripting ca faci 2-3 coduri si gata te legi de asta din trecutul meu ,de parca tu cand ai inceput ,nici dreacu nu te baga in seama plangeai ca p****u sa te ajute unu si altu ,si acum ai uitat ,marsh ma dute la plimbarica de seara cu mami :o3 .....Nu trebuie sa imi bat capu cu 2 copilasi de 12 si 14 ani ,Shut up them!Sa mai cer vreo explicatie ? Deja la varsta de 11 si 12 ani voi nu ganditi calumea,deocamndata sunteti pe bani lu mami si lu tati :[img width=500 height=258] Faceti-va buletinul si dupa veniti sa vorbiti cu mine si cu cei 15+ ca ei sunt mai constienti ca voi ...App numai folosi google translate ). Respir si traiesc ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
onix09 Posted October 7, 2012 Report Share Posted October 7, 2012 Fmm daca iau iar warn pe tne jur da jur ca iti va parea rau ma. App am 12 ani si tot stiu sa scriu si sa scriptez mai bne ka tne ma "copy-paste scripter" si bos imi arati un fs fkt de tne? De'ai sti tu cati ma cunosc pe .ro ti'ar parea rau ca te iei in gura q mne. Ps. Anakin mi'a placut faza cu te iei in gura q xpllor ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
keri22 Posted October 8, 2012 Author Report Share Posted October 8, 2012 [censured by the system] Respir si traiesc ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
onix09 Posted October 8, 2012 Report Share Posted October 8, 2012 Ma eu nu ma mai bag ca nu vreau warn, da orqm vei regreta ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Funky]Anakin Posted October 8, 2012 Report Share Posted October 8, 2012 Anakin parca tu explorer a-ti fii mari sa nu zic ce ),in p**a mea ar trebui sa te duci sa te joci cu jucariile ai devenit si tu mare scripting ca faci 2-3 coduri si gata te legi de asta din trecutul meu ,de parca tu cand ai inceput ,nici dreacu nu te baga in seama plangeai ca p****u sa te ajute unu si altu ,si acum ai uitat ,marsh ma dute la plimbarica de seara cu mami :o3 .....Nu trebuie sa imi bat capu cu 2 copilasi de 12 si 14 ani ,Shut up them!Sa mai cer vreo explicatie ? Deja la varsta de 11 si 12 ani voi nu ganditi calumea,deocamndata sunteti pe bani lu mami si lu tati :[img width=500 height=258] Faceti-va buletinul si dupa veniti sa vorbiti cu mine si cu cei 15+ ca ei sunt mai constienti ca voi ...App numai folosi google translate ).Bine ca am eu 12 ani dar is cu capu pe umeri nu ca tine !Si ai grija cum a spus si Xpllor pe noi doi ne cunosc multi de pe .ro . Asa ca numai comenta tu ca avem noi 12 ani . Poti sa ai si 18 ani si nu treci bacul si unu de 12 ani ii mai istet ca tine !Si ai grija cum vorbesti ca eu nu vrea sa injur dar ai grija mai baiete Apropo Google Translate Pentru Ce ??? Sa inveti tu engleza poate :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZzZzoR Posted October 8, 2012 Report Share Posted October 8, 2012 1) Parca ati fi la usa cortului, va certati mai rau ca fotbalisti sa moara basescu.2) Ce dracu comentati atata ? Lasati-l sa vorbeasca singur, l-ati ajutat, ura si la gara3) Keri sau cum dracu, pe tine dupa ce ca te ajuta omu mai faci si fite, tu esti tu 'adept' idiot de pe gta-mp la fel ca Lupascu ala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
keri22
Un ajutor ceva?
Respir si traiesc !
18 answers to this question
Recommended Posts