Jump to content
  • 0

Server don't responding

Question

Guest LumPy
Posted

Deci am luat de pe sa-mp.com un gamemod si eu ma pot conecta la server dar prietenii mei nu...le spune server do not respnding sau ceva in genu:| ce trebuie sa fac ?

Multumesc !

13 answers to this question

Recommended Posts

Guest NiGhTWoLF
Posted

Deci am luat de pe sa-mp.com un gamemod si eu ma pot conecta la server dar prietenii mei nu...le spune server do not respnding sau ceva in genu:| ce trebuie sa fac ?

Multumesc !

Esti pe modem? (Daca da, cauta pe Google port forwarding si tipul modemului). 

Daca nu , verifica in server.cfg lanmode sa fie 0.

Guest LumPy
Posted

nu nu sunt pe modem...si inserver cfg lanmode este 0 :(

• Administrator
Posted

Daca ai fi dat un click aici sigur ai fi gasi raspunsul.

Pune in server.cfg 1 la announce si query adica asa

announce 1
query 1

logo.png

ATENTIE!!! Nu imi trimiteti mesaje private care au legatura cu scriptingul. NU mai scriptez.

• Administrator
Posted

Ai trecut numele gm in server.cfg?

N-are nici-o treaba asta cu problema lui. Daca nu esti sigur de raspuns, nu mai posta.

logo.png

ATENTIE!!! Nu imi trimiteti mesaje private care au legatura cu scriptingul. NU mai scriptez.

Guest LumPy
Posted

tot nu merge :(

am dat srv la un prieten si la el a mers

Guest NiGhTWoLF
Posted

=-" post="31221" timestamp="1274452407"]

Daca ai fi dat un click aici sigur ai fi gasi raspunsul.

Pune in server.cfg 1 la announce si query adica asa

announce 1
query 1

Nu era vorba ca nu ii apare la internet in lista de servere, era vorba ca nu se pot conecta ceilalti la serverul lui.

Apropo vezi daca ai antivirus sau firewall sa ii permita sa se conecteze la internet.

Posted

e din cauza netului tau si PC-ului tau ... mai clar... din cauza Windowsului tau

Trebuie sa ai acele fireewall instalat nush ce bla bla nu ma prea pricep ;D

stiu multi care au avut problema si dupa ce au schimbat Windowsul cum ar fi in XP ... le-a mers sa deschida serverul ...

tLYRl.gif
Guest LumPy
Posted

am windows xp sp2...si nu e de la gamemod ca la alt prieten i-a mers :)

Guest farse
Posted

Dezactiveaza windows firewall sau pune la exceptii serverul..

Guest LumPy
Posted

e dezactivat...da cum il pun la exceptii?

Guest NiGhTWoLF
Posted

e dezactivat...da cum il pun la exceptii?

Nu stiu acum cum e la tine , acum poate difera si de versiunea de windows. La mine e asa:

START -> CONTROL PANEL -> SECURITY CENTER -> WINDOWS FIREWALL -> EXCEPTIONS -> ADD PROGRAM -> SELECTEZI PROGRAMUL (in cazul asta samp-server.exe) -> SI DAI OK

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.