Tasmell Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Re all.Ma ajutati si pe mine cu ceva?As vrea sa fac un timer adika cand un player face spamuri sa-i apara un text unde scrie ca nu mai poate sa scrie 4 sec sau ceva de genu asta.Daca ma puteti ajuta vas fi recunoscator.
sTaRxD_ Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 [pawn]static chattime[MAX_PLAYERS], chat[MAX_PLAYERS][400], }public OnPlayerText(playerid, text[]){if(IsPlayerFlooding(playerid) && !IsPlayerAdmin(playerid)) { SendClientMessage(playerid,0x9900FFAA, "Asteapta 4 secunde"); return 0; } if(!IsPlayerAdmin(playerid)) { if(strlen(text) == strlen(chat[playerid]) && !strcmp(chat[playerid], text, false)) { SendClientMessage(playerid, 0x9900FFAA, "Te rog nu te repeta"); format(chat[playerid], 400, "%s", text); return 0; } }[/pawn]Nu stiu daca o sati mearga ca trb mai multe dar BFT
Tasmell Posted May 6, 2012 Author Posted May 6, 2012 [pawn]static chattime[MAX_PLAYERS], chat[MAX_PLAYERS][400], }public OnPlayerText(playerid, text[]){if(IsPlayerFlooding(playerid) && !IsPlayerAdmin(playerid)) { SendClientMessage(playerid,0x9900FFAA, "Asteapta 4 secunde");Dap, imi da erori. ( return 0; } if(!IsPlayerAdmin(playerid)) { if(strlen(text) == strlen(chat[playerid]) && !strcmp(chat[playerid], text, false)) { SendClientMessage(playerid, 0x9900FFAA, "Te rog nu te repeta"); format(chat[playerid], 400, "%s", text); return 0; } }[/pawn]Nu stiu daca o sati mearga ca trb mai multe dar BFTDap,imi da erori. ( (
Question
Tasmell
Re all.Ma ajutati si pe mine cu ceva?
As vrea sa fac un timer adika cand un player face spamuri sa-i apara un text unde scrie ca nu mai poate sa scrie 4 sec sau ceva de genu asta.
Daca ma puteti ajuta vas fi recunoscator.
3 answers to this question
Recommended Posts