[RO]Stunt-Paradise Lover Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Atentie acest tutorial este pt incepatori! Va rog sa va uitati mai bine aici inainte de a va pune srv in functiune.Asa, Am sa va spun cum se face un server de SA-MP 0.3a1.Intrati pe www.sa-mp.com , Downloads si downloadati SA-MP Windows server.2.Intrati in arhiva si extrageti fisierele pe desktop.3.Intrati in server.cfg si va vor aparea urmatoarele lucruri : echo Executing Server Config... lanmode 0 rcon_password changeme maxplayers 32 port 7777 hostname Unnamed 0.3 Server gamemode0 lvdm 1 filterscripts adminspec vactions announce 1 query 1 weburl www.stunt-paradise.ueuo.com anticheat 0 4. rcon_password changeme Schimbati din ''changeme'' in alta parola 5. maxplayers 32 Puteti pune nr maxim de jucatori 2-500(500 este nr maxim!) 6. hostname Unnamed 0.3 ServerIn loc de''Unnamed 0.3 Server'' ve-ti pune numele srv dorit7.Dupa ce ati facut aceste modificari iesiti si salvati din Server.cfg .8.Acum intrati in samp-server.exeP.S: Informatie oferita de [RO]h4x0r
LuciaN Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 FOLOSITOR PENTRU INCEPATOR bv ;) [img width=222 height=100]http://www.speedtest.net/result/734520190.pn
[RO]Stunt-Paradise Lover Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 FOLOSITOR PENTRU INCEPATOR bv Si cand imi vine in minte ca si eu am fost asa : :-*
Recommended Posts