Gabyyy Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 cand vreau sa imi iau un job din primarie si scriu /getjob nu imi apare nimic de ce?
heker Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Comanda e altfel probabil incearca cu /jobsau comanda nu este deloc, te-ai gandit ?
calin1996 Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Posteaz-o aici sa vedem si noi ca altceva nu putem face doar din spuse...
Gabyyy Posted April 30, 2012 Author Posted April 30, 2012 mda nu am comanda nici /takejob nici /getjob . daca dau job ma pune sa aleg un job si imi pune un checkpoint la primarie da nu pot lua niciun job din moment ce nam comanda.. cine mi-o poate da si mie ?
mafia_wars Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 mda nu am comanda nici /takejob nici /getjob . daca dau job ma pune sa aleg un job si imi pune un checkpoint la primarie da nu pot lua niciun job din moment ce nam comanda.. cine mi-o poate da si mie ? Stiu acel gm el iti pune un checkpoint cand dai la jobul de detectiv nu e asa? iti pune la primarie si jobul e inauntru ca daca tiar pune inauntru ti lar arata alt undeva! pana intri in primarieSi jobul il ei cu /join nu cu /takejob unde iti pune checkpointulDaca e cel de detectiv si probabil gm e cel caree cred eu jobul e in dreapta acolo unde sunt pe unuele servere Hq la nr
Gabyyy Posted May 1, 2012 Author Posted May 1, 2012 se poate da t/c am schimbat gm . .dar daca cineva e dispus sa ma ajute nu ma supar !
Question
Gabyyy
cand vreau sa imi iau un job din primarie si scriu /getjob nu imi apare nimic de ce?
6 answers to this question
Recommended Posts