Gabyyy Posted April 30, 2012 Report Share Posted April 30, 2012 cand vreau sa imi iau un job din primarie si scriu /getjob nu imi apare nimic de ce? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mafia_wars Posted April 30, 2012 Report Share Posted April 30, 2012 Comanda e altfel probabil incearca cu /job Link to comment Share on other sites More sharing options...
heker Posted April 30, 2012 Report Share Posted April 30, 2012 Comanda e altfel probabil incearca cu /jobsau comanda nu este deloc, te-ai gandit ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
calin1996 Posted April 30, 2012 Report Share Posted April 30, 2012 Posteaz-o aici sa vedem si noi ca altceva nu putem face doar din spuse... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabyyy Posted April 30, 2012 Author Report Share Posted April 30, 2012 mda nu am comanda nici /takejob nici /getjob . daca dau job ma pune sa aleg un job si imi pune un checkpoint la primarie da nu pot lua niciun job din moment ce nam comanda.. cine mi-o poate da si mie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mafia_wars Posted May 1, 2012 Report Share Posted May 1, 2012 mda nu am comanda nici /takejob nici /getjob . daca dau job ma pune sa aleg un job si imi pune un checkpoint la primarie da nu pot lua niciun job din moment ce nam comanda.. cine mi-o poate da si mie ? Stiu acel gm el iti pune un checkpoint cand dai la jobul de detectiv nu e asa? iti pune la primarie si jobul e inauntru ca daca tiar pune inauntru ti lar arata alt undeva! pana intri in primarieSi jobul il ei cu /join nu cu /takejob unde iti pune checkpointulDaca e cel de detectiv si probabil gm e cel caree cred eu jobul e in dreapta acolo unde sunt pe unuele servere Hq la nr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabyyy Posted May 1, 2012 Author Report Share Posted May 1, 2012 se poate da t/c am schimbat gm . .dar daca cineva e dispus sa ma ajute nu ma supar ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Gabyyy
cand vreau sa imi iau un job din primarie si scriu /getjob nu imi apare nimic de ce?
6 answers to this question
Recommended Posts