Guest YazoHoo Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Intrebarea mea este : Daca se paote determina id'ul unei masini , in timp ce esti pe server . Pe alte forumuri , am vazut o comanda de genul /carid , dar la mine nu merge . V-as ramane recunoscator daca m-ati ajuta .
IstuntmanI Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Uite comanda:if(strcmp(cmdtext, "/carid", true)==0) { new string[128]; format(string, 128, "Your vehicle's id is: %d", GetPlayerVehicleID); SendClientMessage(playerid, CULOARE, string); }*CULOARE - o inlocuiesti cu ce culoare vrei tu
Guest YazoHoo Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Cand aduag comanda primesc urmatoarea eroare "error 076: syntax error in the expression, or invalid function call"Are cineva idei despre ce i-as putea face ?
IstuntmanI Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Cand aduag comanda primesc urmatoarea eroare "error 076: syntax error in the expression, or invalid function call"Are cineva idei despre ce i-as putea face ?scz, nu-l testasem, uite cum e corect: if(strcmp(cmdtext, "/carid", true)==0) { new string[128]; new vehicleid = GetPlayerVehicleID(playerid); format(string, sizeof(string), "Your vehicle's id is:", vehicleid); SendClientMessage(playerid, CULOARE, string); return 1; }
Guest YazoHoo Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Acum nu imi da Id'ul Masinii , iar dupa ce am modifact vehicleid , cum ai pus in al doilea post cu GEtPlayerVehicleId cum ai pus in primul , primessc din nou o eroare . error 076: syntax error in the expression, or invalid function call
Question
Guest YazoHoo
Intrebarea mea este : Daca se paote determina id'ul unei masini , in timp ce esti pe server . Pe alte forumuri , am vazut o comanda de genul /carid , dar la mine nu merge . V-as ramane recunoscator daca m-ati ajuta .
4 answers to this question
Recommended Posts