Jump to content
  • 0

Niste intrebari(incepator)

Question

Guest painkiller779
Posted

Deci pentru inceput Salut ! Sunt nou !

Asi avea niste intrebari :

1.Cum fac cand intru intr-o factiune sa dau /get guns(sau ceva asemanator) si sa imi dea ak47 si deagle ?

2.Cum fac sa apara stelele la wanted?

3.Cum fac sa compilez cu pawno ca imi da C:\Users\Administrator\Desktop\Untitled.pwn(13) : fatal error 100: cannot read from file: "utils" si eu am "utils" dar tot nu merge sa compilez . De ce?

Multumesc pt ajutor

4 answers to this question

Recommended Posts

Guest NiGhTWoLF
Posted

Deci pentru inceput Salut ! Sunt nou !

Asi avea niste intrebari :

1.Cum fac cand intru intr-o factiune sa dau /get guns(sau ceva asemanator) si sa imi dea ak47 si deagle ?

2.Cum fac sa apara stelele la wanted?

3.Cum fac sa compilez cu pawno ca imi da C:\Users\Administrator\Desktop\Untitled.pwn(13) : fatal error 100: cannot read from file: "utils" si eu am "utils" dar tot nu merge sa compilez . De ce?

Multumesc pt ajutor

1. Pai o comanda de baza cu /getguns ar fi cam asa:

if(strcmp(cmd, "/getguns", true) == 0)
{
      GivePlayerWeapon(playerid, 24, 500); //Deagle
      GivePlayerWeapon(playerid, 31, 500); //Ak47
      return 1;
}
Acum o poti modifica tu sa fie in functie de factiune , etc... 2. La comanda /su (sau ce comanda vrei pentru a da wanted, sau ce sa faca pentru a lua wanted) folosesti functia
SetPlayerWantedLevel(playerid, 6 ); //In loc de 6 folosesti ce wanted vrei sa ia playerul respectiv: 1 2 3 4 5 6
3. O posibilitate sa nu gaseasca utils ar fi daca ai serverul de sa-mp descarcat si dezarhivat de mai multe ori in pc, care contine include utils . Poti sa intrii in folderul cu serverul tau , apoi in:
pawno/pawno.exe 

in loc sa deschizi gamemodul cu dublu click si sa dai dai file-> open -> gamemod

Guest painkiller779
Posted

Ok , am inteles , dar...

{

return 1;

}

Cum scriu ca sa imi arate "Pentru a lua arme scrie /getguns" sau ceva de genu ..?

Ms.

C:\Users\Administrator\Desktop\RolePlay ChrisHD\RolePlay ChrisHD\gamemodes\xenon.pwn(35863) : warning 208: function with tag result used before definition, forcing reparse

C:\Users\Administrator\Desktop\RolePlay ChrisHD\RolePlay ChrisHD\gamemodes\xenon.pwn(3479) : error 017: undefined symbol "cmd"

C:\Users\Administrator\Desktop\RolePlay ChrisHD\RolePlay ChrisHD\gamemodes\xenon.pwn(3497) : error 017: undefined symbol "cmd"

C:\Users\Administrator\Desktop\RolePlay ChrisHD\RolePlay ChrisHD\gamemodes\xenon.pwn(3515) : error 017: undefined symbol "cmd"

C:\Users\Administrator\Desktop\RolePlay ChrisHD\RolePlay ChrisHD\gamemodes\xenon.pwn(3542) : error 017: undefined symbol "cmd"

C:\Users\Administrator\Desktop\RolePlay ChrisHD\RolePlay ChrisHD\gamemodes\xenon.pwn(3559) : error 017: undefined symbol "cmd"

C:\Users\Administrator\Desktop\RolePlay ChrisHD\RolePlay ChrisHD\gamemodes\xenon.pwn(3576) : error 017: undefined symbol "cmd"

C:\Users\Administrator\Desktop\RolePlay ChrisHD\RolePlay ChrisHD\gamemodes\xenon.pwn(3611) : error 017: undefined symbol "cmd"

C:\Users\Administrator\Desktop\RolePlay ChrisHD\RolePlay ChrisHD\gamemodes\xenon.pwn(3627) : error 017: undefined symbol "cmd"

C:\Users\Administrator\Desktop\RolePlay ChrisHD\RolePlay ChrisHD\gamemodes\xenon.pwn(3644) : error 017: undefined symbol "cmd"

C:\Users\Administrator\Desktop\RolePlay ChrisHD\RolePlay ChrisHD\gamemodes\xenon.pwn(3656) : warning 202: number of arguments does not match definition

C:\Users\Administrator\Desktop\RolePlay ChrisHD\RolePlay ChrisHD\gamemodes\xenon.pwn(3661) : error 017: undefined symbol "cmd"

C:\Users\Administrator\Desktop\RolePlay ChrisHD\RolePlay ChrisHD\gamemodes\xenon.pwn(35901) : warning 235: public function lacks forward declaration (symbol "GateClosse")

C:\Users\Administrator\Desktop\RolePlay ChrisHD\RolePlay ChrisHD\gamemodes\xenon.pwn(35907) : warning 235: public function lacks forward declaration (symbol "GateClossse")

Pawn compiler 3.2.3664 Copyright © 1997-2006, ITB CompuPhase

10 Errors.

Mai imi da eroarea asta la compilare :-s , ce pot face?

Intrebare noua :

Cum fac sa schimb la o factiune unde sa ma dea dupa ce mor?

Posted

Ok , am inteles , dar...

{

return 1;

}

Cum scriu ca sa imi arate "Pentru a lua arme scrie /getguns" sau ceva de genu ..?

Ms.

C:\Users\Administrator\Desktop\RolePlay ChrisHD\RolePlay ChrisHD\gamemodes\xenon.pwn(35863) : warning 208: function with tag result used before definition, forcing reparse

C:\Users\Administrator\Desktop\RolePlay ChrisHD\RolePlay ChrisHD\gamemodes\xenon.pwn(3479) : error 017: undefined symbol "cmd"

C:\Users\Administrator\Desktop\RolePlay ChrisHD\RolePlay ChrisHD\gamemodes\xenon.pwn(3497) : error 017: undefined symbol "cmd"

C:\Users\Administrator\Desktop\RolePlay ChrisHD\RolePlay ChrisHD\gamemodes\xenon.pwn(3515) : error 017: undefined symbol "cmd"

C:\Users\Administrator\Desktop\RolePlay ChrisHD\RolePlay ChrisHD\gamemodes\xenon.pwn(3542) : error 017: undefined symbol "cmd"

C:\Users\Administrator\Desktop\RolePlay ChrisHD\RolePlay ChrisHD\gamemodes\xenon.pwn(3559) : error 017: undefined symbol "cmd"

C:\Users\Administrator\Desktop\RolePlay ChrisHD\RolePlay ChrisHD\gamemodes\xenon.pwn(3576) : error 017: undefined symbol "cmd"

C:\Users\Administrator\Desktop\RolePlay ChrisHD\RolePlay ChrisHD\gamemodes\xenon.pwn(3611) : error 017: undefined symbol "cmd"

C:\Users\Administrator\Desktop\RolePlay ChrisHD\RolePlay ChrisHD\gamemodes\xenon.pwn(3627) : error 017: undefined symbol "cmd"

C:\Users\Administrator\Desktop\RolePlay ChrisHD\RolePlay ChrisHD\gamemodes\xenon.pwn(3644) : error 017: undefined symbol "cmd"

C:\Users\Administrator\Desktop\RolePlay ChrisHD\RolePlay ChrisHD\gamemodes\xenon.pwn(3656) : warning 202: number of arguments does not match definition

C:\Users\Administrator\Desktop\RolePlay ChrisHD\RolePlay ChrisHD\gamemodes\xenon.pwn(3661) : error 017: undefined symbol "cmd"

C:\Users\Administrator\Desktop\RolePlay ChrisHD\RolePlay ChrisHD\gamemodes\xenon.pwn(35901) : warning 235: public function lacks forward declaration (symbol "GateClosse")

C:\Users\Administrator\Desktop\RolePlay ChrisHD\RolePlay ChrisHD\gamemodes\xenon.pwn(35907) : warning 235: public function lacks forward declaration (symbol "GateClossse")

Pawn compiler 3.2.3664 Copyright © 1997-2006, ITB CompuPhase

10 Errors.

Mai imi da eroarea asta la compilare :-s , ce pot face?

Intrebare noua :

Cum fac sa schimb la o factiune unde sa ma dea dupa ce mor?

1.Ca sa dea mesajul "Pentru a lua arme scrie /getguns" scrii la OnPlayerConnect (daca vrei sa scrie mesajul cand se conecteaza jucatorul):

SendClientMessage(playerid, CULOARE, "Pentru a lua arme scrie /getguns");
*CULOARE = O schimbi cu ce culoare vrei tu. 2.Pentru prima eroare posteaza linia 35863 si pentru restu' erorilor adauga la OnPlayerCommandText:
new cmd[128];

Si pentru intrebarea noua nu stiu cum sa faci, dar cauta pe la OnPlayerSpawn ... nu sunt scripter GF/RP :P

Guest painkiller779
Posted

stock Float:GetXYInFrontOfPlayer(playerid, &Float:x, &Float:y, Float:distance) linia 35863

Intrebare noua :

Eu cand vreau sa intru intr-un HQ imi spune "Apasa SHIFT ca sa intri in HQ" . Cum pot sa fac cu /enter si /exit? Ms

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.