TheDanutzelu Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 Salut am o problema la culori dau color aleg o culoare o seteaza dar cand intru imi baga culoare negru face asa la toate culorilesa va arat ce amculoarea verde#define Green 0xf,,,enum pinfo{color,};new P_DATA[MAX_PLAYERS][pinfo];dupaia la insert amformat(query,sizeof(query), "INSERT INTO `cl` ( `Col` ) VALUES('%d')", inputtext[0]);R=db_query* db, Query );if( listitem == 0 ){ SetPlayerColor( pplayerid, Green );}asa si imi insereaza numele Green si cand dau SpawnSetPlayerColor(playerid, C_DATA[playerid][ClanColor]);ca lam facut pe nume nu pe numere ma poate ajuta cine intrun fel si pe cifre orice D: MS:d Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheDanutzelu Posted April 16, 2012 Author Report Share Posted April 16, 2012 stie cineva:O? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KillerXP Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 baga si tu nuante de cacat:)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Armyww Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 Salut am o problema la culori dau color aleg o culoare o seteaza dar cand intru imi baga culoare negru face asa la toate culorilesa va arat ce amculoarea verde#define Green 0xf,,,enum pinfo{color,};new P_DATA[MAX_PLAYERS][pinfo];dupaia la insert amformat(query,sizeof(query), "INSERT INTO `cl` ( `Col` ) VALUES('%d')", inputtext[0]);R=db_query* db, Query );if( listitem == 0 ){ SetPlayerColor( pplayerid, Green );}asa si imi insereaza numele Green si cand dau SpawnSetPlayerColor(playerid, C_DATA[playerid][ClanColor]);ca lam facut pe nume nu pe numere ma poate ajuta cine intrun fel si pe cifre orice D: MS:dBa da vorbeste dracu sa inteleg ceva, ma jur ca n-am inteles ceva :|Si de ce dracu' trebuia inca o matrice? tu gandesti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
TheDanutzelu
Salut am o problema la culori dau color aleg o culoare o seteaza dar cand intru imi baga culoare negru face asa la toate culorile
sa va arat ce am
culoarea verde
#define Green 0xf,,,
enum pinfo
{
color,
};
new P_DATA[MAX_PLAYERS][pinfo];
dupaia la insert am
format(query,sizeof(query), "INSERT INTO `cl` ( `Col` ) VALUES('%d')", inputtext[0]);
R=db_query* db, Query );
if( listitem == 0 )
{
SetPlayerColor( pplayerid, Green );
}
asa si imi insereaza numele Green
si cand dau Spawn
SetPlayerColor(playerid, C_DATA[playerid][ClanColor]);
ca lam facut pe nume nu pe numere ma poate ajuta cine intrun fel si pe cifre orice D: MS:d
3 answers to this question
Recommended Posts