Speedy Posted April 13, 2012 Report Share Posted April 13, 2012 salutare! am si eu o mica problema cu streamerul. folosesc Streamer Plugin v2.6 by Incognito am pus plugins,include,am convertit obiectele in CreateDynamicObject ...dar acestea nu apar deloc pe server ...imi poate spune cineva unde gresesc ?:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don.Capone Posted April 13, 2012 Report Share Posted April 13, 2012 incearca sa faci un update la streamer I'm back haha ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speedy Posted April 13, 2012 Author Report Share Posted April 13, 2012 incearca sa faci un update la streameram 2.6.0...din cate am inteles eu 2.6.1 e pentru 0.3e...merge sa il pun pe 0.3d ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Speedy
salutare! am si eu o mica problema cu streamerul. folosesc Streamer Plugin v2.6 by Incognito am pus plugins,include,am convertit obiectele in CreateDynamicObject ...dar acestea nu apar deloc pe server
...imi poate spune cineva unde gresesc ?:)
2 answers to this question
Recommended Posts