sTk. Posted April 5, 2012 Posted April 5, 2012 Cum schimb la /stats , unde este " Sex: [ 66 ] " este masculin. Cum fac sa scrie direct ce a ales la tutorial jucatorul ?Daca a ales Masculin sa scrie acolo , Masculin nu id`ul. Si la Origine lafel , in loc de LS imi apare ca si in poza.Ce trebuie sa modific ? Si unde ?
SeleS Posted April 5, 2012 Posted April 5, 2012 Asigurate ca ai astea:LA:[pawn]public ShowStats(playerid,targetid)[/pawn]ASTEA:[pawn]new atext[20]; if(PlayerInfo[targetid][pSex] == 1) { atext = "Masculin"; } else if(PlayerInfo[targetid][pSex] == 2) { atext = "Feminin"; } new otext[20]; if(PlayerInfo[targetid][pOrigin] == 1) { otext = "San Fierro"; } else if(PlayerInfo[targetid][pOrigin] == 2) { otext = "Los Santos"; }[/pawn]Si la stats unde e wantedlevel / origine etc sa ai:La origine:[pawn]otext[/pawn]Iar la Sex:[pawn]atext[/pawn]
sTk. Posted April 5, 2012 Author Posted April 5, 2012 le aveam exact asa ... si tot nu imi apare la /stats :)
Question
sTk.
Cum schimb la /stats , unde este " Sex: [ 66 ] " este masculin. Cum fac sa scrie direct ce a ales la tutorial jucatorul ?
Daca a ales Masculin sa scrie acolo , Masculin nu id`ul. Si la Origine lafel , in loc de LS imi apare ca si in poza.
Ce trebuie sa modific ? Si unde ?
4 answers to this question
Recommended Posts