Abramovic Posted April 3, 2012 Posted April 3, 2012 Cand dau teleport la o masina iar in juru ei mai sunt 20 , trebuie sa stau ceva timp pana apar toate ca si cum sar crea. De la ce sursa se cauzeaza aceasta problema ?
friezakinght Posted April 3, 2012 Posted April 3, 2012 ori de la pc-ul tau slab (daca e slab)ori trebuie sa pui SetPlayerVirtualWorld(playerid, 0);sau SetPlayerInterior(playerid, 0); Raven's Roleplay translated percent
Abramovic Posted April 3, 2012 Author Posted April 3, 2012 Acum 1 saptamana problema a fost de la MAX_CARS - pentru ca asa era definit nr de masini pe srv. Si cand ma teleportam erau deja acolo. Virtual World este setat 0 , si player interior tot 0. bine inteles.M-ai dami alte indici de verificat. Callback-urile ?EDIT: Nu sunt un amator cu Filterscript-uri sau alte sys luate de pe net. Sistemu e facut de la 0 de mine personal cu ideile mele.EDIT2: daca se poate ca FaRsE sa imi raspunda ...
Abramovic Posted April 4, 2012 Author Posted April 4, 2012 Prietene nu observi ca bate vantu ? Pana acum am avut 2 probleme , cam la fel.. bate vantu rau ..
[RMD]MaTriX Posted April 4, 2012 Posted April 4, 2012 Prietene nu observi ca bate vantu ? Pana acum am avut 2 probleme , cam la fel.. bate vantu rau ..Nu conteaza, Poate si sa ploaia Nu e voie sa faci 2X post. Citeste regulamentul
Abramovic Posted April 4, 2012 Author Posted April 4, 2012 Bine ca te doare in ... . Eu de 3 saptamani tot intreb .. tu in loc sa ma bati la cap cu regulamentu ala , mai bine zimi sursele problemei.
Question
Abramovic
Cand dau teleport la o masina iar in juru ei mai sunt 20 , trebuie sa stau ceva timp pana apar toate ca si cum sar crea. De la ce sursa se cauzeaza aceasta problema ?
8 answers to this question
Recommended Posts