zaster Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Deci mam Lasat De Sa-Mp Si mam Gandit Sa va Las Ca amintire Niste ScripturiMam Saturat de acest joc .. Mai am 1 GB de scripturi o sa vad daca le postez Aici Vam lasat Cateva DIn Scripturi http://solidfiles.com/d/16826383f4/Ne mai Vedem Bafta la Toti :)
Papana Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Pacat ca te lasi...Din ce in ce multi scripteri buni se lasa
[RMD]MaTriX Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Multumim, le asteptam si pe celelalte. Desigur daca te decizi sa le dai ;)
Punct. Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Multumim mult...chiar aveam nevoie de cateva fs-uri...mi-am re-instalaw windows-ul si am uitat sa salvez gm-urile si fs-urile ( Nu mai deschideti in pu*a mea servere de SA:MP ! Jucati-va pe cele care sunt ! Sunt suficiente ! Reguli de bun simt: 1. Nu faceti reclama unde nu trebuie ! 2. Nu injurati ca la usa cortului ! 3. Daca esti analfabeti, taci din gura ! 4. Nu abuza de 'scuze', 'din greseala' ! My work ::: http://pastebin.com/VRNRcaAs
Mitre@ Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Bafta Zasterica Ne mai auzim pe messOricum merci de scripturi , o sa imi foloseasca:)
WanTeD Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Pacat ca te lasi...Din ce in ce multi scripteri buni se lasaCe scripteri buni s-au lasat,Zaster e paralel cu scriptingu,a postat FS-Uir care el habar nare' creatoru cine e,a postat streameru la Stunt Evo*ution(desteptu a uitat sa stearga si //Streamer Stunt Evolution),a postat asta si ce porcari am vazut in scripturile alea m-a luat durerea de burta.Sa nu dati pe acel fisier .bat,riscati keylogger.
Diabolik Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 LOL:)) Scripoturile_mele.rar (6.6 MB) LISTA - GAMEMODE-URI SA-MP - Le gasiti pe toate aici: http://twiriock.com/3MGP
[RMD]MaTriX Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 LOL:)) Scripoturile_mele.rar (6.6 MB) Ai vre-o problema ca lea numit ,, Scripoturile_mele.rar "
Rimmon Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Nici un fs nu e al lui multe sunt edituri si spun si eu ca ma luat durerea de cap ca sunt editate prost nu a schimbat nici un credit.. Daca era smecher dadea edit la credite oricum a postat numai porcariizester tu faci numai dezastre Massari e curva mea
[RMD]MaTriX Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Nici un fs nu e al lui multe sunt edituri si spun si eu ca ma luat durerea de cap ca sunt editate prost nu a schimbat nici un credit.. Daca era smecher dadea edit la credite oricum a postat numai porcariizester tu faci numai dezastreDefapt el nu a zis ca sunt facute de el
CokeJR. Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Nici un fs nu e al lui multe sunt edituri si spun si eu ca ma luat durerea de cap ca sunt editate prost nu a schimbat nici un credit.. Daca era smecher dadea edit la credite oricum a postat numai porcarii zester tu faci numai dezastreUnde a scris ca sunt facute de el ? nu stiti decat sa criticati ? lasa-ti omu sa face ce poate nu toti stim sa facem orice .
[RMD]MaTriX Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 dar ce fel de fs-uri sunt?Descarcale ce e greu ?
Rimmon Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Nici un fs nu e al lui multe sunt edituri si spun si eu ca ma luat durerea de cap ca sunt editate prost nu a schimbat nici un credit.. Daca era smecher dadea edit la credite oricum a postat numai porcarii zester tu faci numai dezastreUnde a scris ca sunt facute de el ? nu stiti decat sa criticati ? lasa-ti omu sa face ce poate nu toti stim sa facem orice .ai citit regulamentu ?eu cred ca nu si stii de ce cred asta..pentru ca daca il citeai stiai ca el nu are voie sa posteze fs-uri/gmuri fara voia creatorului..iar eu nu cred ca el ia cerut voie ownerului de la evolution serveru ala..nu am pus tot numele la sv sa nu consideri ca fac reclama..citeste regulamentu si dupa sa dai contra-raspunsuri la posturile mele..hai ca dam in offtopic sa dea cineva lock Massari e curva mea
Andr3 Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Sunt cele pe care le-a si postat plus altele mai mici :D
Rimmon Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 nu te lasa faci scripturi bune:(Nu sunt ale lui Massari e curva mea
Rimmon Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 unul dintre ele este sigur al lui cum ar fi ZDM !Da poate ala dar Streamer2 driftp si celelalte uitate ca nu sunt ale lui si nu are voie sa le posteze Massari e curva mea
TheAvenger Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Daca Te Rog Poti Sa Le Incarci Si Pe Un Alt Websait De Download ,Are cv antivirusu meu cu solidfiles
Rimmon Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Daca Te Rog Poti Sa Le Incarci Si Pe Un Alt Websait De Download ,Are cv antivirusu meu cu solidfilesScrie cuvintele cu litere mici nu toate cu litera mare la inceput...Si cineva sa dea lock...ca nu sunt ale lui(majoritatea)si dam in off-topic Massari e curva mea
CokeJR. Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 RimmonIti dau un mic exemplu : Cand descarci un game-mode de aici , ai vazut are fs-uri , crezi ca ala care a postat game-modeul a stat sa ia acordul creatorului ”fs-ului” sa il poata posta ? ”domnu scripter” :-j
TheAvenger Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 RimmonIti dau un mic exemplu : Cand descarci un game-mode de aici , ai vazut are fs-uri , crezi ca ala care a postat game-modeul a stat sa ia acordul creatorului ”fs-ului” sa il poata posta ? ”domnu scripter” :-j Cu Ce Te Deranjeaza Pe Tn Cum Scriu Eo? :|
Recommended Posts