Deejaybwg Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Serverul meu se inchide cam odata la 2 zile.. folosesc Crashdetect Plugin, si in log imi arata 'Unknown Error'.Unknown Error - de la ce poate fi eroarea asta... ?De la host sunt 90% sigur ca nu e. www.youtube.com/thebwgg
xxSPEEDYxx Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 1. Compileaza si fs-urile cu "-d3" cum ti-am aratat pe mess.2. Asa pateam si eu, dar sunt pe cale sa-mi rezolv situatia (daca chiar nu am rezolvat-o deja ))3. Contacteaza-l pe Zeex_, el trebuie sa stie ce sa-i faca. Fara reclama in semnatura!
Deejaybwg Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 3. Contacteaza-l pe Zeex_, el trebuie sa stie ce sa-i faca.Cine e Xeex_ ? www.youtube.com/thebwgg
okiverzi Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Si eu am patit la fel era de la o comanda care o adaugasem in gm! Uitate la ultimele comenzi adaugate de tine si stergele!Sper sa mearga!
SiNuS Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Posibil sa fie de la tine ... de la host nu cred ca are legatura
Deejaybwg Posted March 16, 2012 Author Posted March 16, 2012 Am scos un FS cu anim-uri, si de cand l-am scos (3 zile) nu s-a mai inchis... decat odata cand lucrau cei de la host la servere, si atunci s-au inchis toate serverele hostate la ei... sper sa fie de la asta.Multumesc. www.youtube.com/thebwgg
Question
Deejaybwg
Serverul meu se inchide cam odata la 2 zile.. folosesc Crashdetect Plugin, si in log imi arata 'Unknown Error'.
Unknown Error - de la ce poate fi eroarea asta... ?
De la host sunt 90% sigur ca nu e.
www.youtube.com/thebwgg
7 answers to this question
Recommended Posts