Jump to content

Recommended Posts

Posted

Acesta este gm-ul meu facut de la 0 singur am stat si l-am facut>lucrez la el de o luna si inca nu lam terminat este versionea 1.0 versiunea 2.0 va aparea peste cateva sapt.

Sa va prezint gm-ul:

Factiunile lui sunt urmatoarele:

Pd

Fbi

Ng

F/M

GanGsta Life

Yakuza

HitMan

News Reporters

Taxy Cab

School Instructor

Red Dragons

Groove

Balas

Venomus

Joburi:Cele cunoscute...

Comenzi:Comenzile normale +adaugate de mine:/rac;/healall;/fpk;gmx;cc etc..

Spawn:Spawn este unu foarte frumos cel putin pentru mine este scriptat foarte frumos:X Copacei garduri o sa vedeti....

Motiv: Sa va zik nu aveam niciun gand sa-l postez deoarece am lucrat foarte mult la el da am renuntat la tot ce priveste server sa-mp si astea si ma ocup doar cu scripting

Download:***Amx+pWn***

CleK-------)>>http://solidfiles.com/d/PDsi

Nu este in niciun caz gf edit...Sper sa va placa...M-am chinuit sa-l fac

Inca ceva:Numele X-ManSion a fost la comunitatea mea am si site www.x-mansion.tk daca vreti aceasta comunitate luati id meu de la profil vo dau gratis cu cea mai mare placere0

Sper sa va placa

Pt voi voi fi mereu duda:P chiar dak sunt intr-o perioada mai grea

Nu beau, nu fumez, ma scol la 6 in fiecare zi, ma culc la 10, nu-mi insel nevasta... wtf ?

Guest VaLi_Vali
Posted

Vi-l recomand am jukat pe acest srv .

avea tot timpul 35-40 playeri admin de treaba si scripteri de valoare .

Cred ca este unul dintre cele mai frumoase gm=uri roleplay:D

Posted

Chiar imi pare rau ca tiai desfiintat comunitatea eu is Bursucu96 te ajutam cand puteam dar acuma sa dus :( imi pare foarte rau poate o sa iti revi si o sa tio refaci ;) mult norok in continuarea. P.S.: Ce prog de script folosesti u? ca eu am unu dar nu mere in jok daca ma poti ajuta

ms

Posted

Nu este in niciun caz gf edit...Sper sa va placa...M-am chinuit sa-l fac

Nu e in nici un caz facut de tine singur, este cel mai probabil un godfather edit de la ZERO, deci asta nu inseamna ca l-ai facut, CI l-ai modificat. Bravo pentru ca ai reusit sa il modifici, si sa il faci pe placul tau.. Dar regulile zic ca nu este voie cu GodFather edits..

Incearca pe viitor sa faci un gamemod chiar de la ZERO.

Succes in continuare!

Posted

Acesta este gm-ul meu facut de la 0 singur am stat si l-am facut>lucrez la el de o luna si inca nu lam terminat este versionea 1.0 versiunea 2.0 va aparea peste cateva sapt.

[glow=red,2,300][glow=red,2,300]CUM POTI SA MINTI CA E FACUT DE TN DE LA 0 ASTA E SERVERUL LUI MOROJR SI EDITAT TE TINE DOAMNE FERESTE INCHIDETII TOPICUL MAI SI MINTE PE DEASUPRA NICI MACAR NU AI MODIFICAT NUMELE LA FACTIUNI MACAR ATAT[/glow] RUSINE RUSINE SA ITI FIE MAI SI POSTEZI[/glow]

16189165.gifrastamaunbydeejaylobo1.gifsmileysw0181.gif

xmsok6ay41.gif

Posted

Cred sigur ca confundati acest mod cik a lui morojr nici nu il cunosc doar am auzit de el jur ca l-am fct eu de la 0 si m-am inspirat dinn alte gm

Daca nu am credeti pe mine am si martori care au asistat la crearea gm-ului

[glow=red,2,300]Si ink ceva mai JO!NT spunemi si mie ce minte ai tu u nu ai citit postul am stat 2 luni sal fac si m-am chinuit dak sa zicem ca are acelaeasi factiuni cu alt gm inseamna ca e ala sau ce? vezi ca am luat groove balas venomus .nush ce e in capul tau frate[/glow] De la un timp ca multa invidia frate pe tine;)

Nu beau, nu fumez, ma scol la 6 in fiecare zi, ma culc la 10, nu-mi insel nevasta... wtf ?

Posted

Stiti cemi place la voi ma ?ca comentati aiurea si prost frate.Stit gm-ul torino's rp care era fct de mine?gf edit ?Ei bine asta l-am fct eu de la 0 si m-am insiprat din ala factiuni tot;) ca sa stiti si voi si la ala naeti fct comentariile astea da ce sa zik numai zic nimic dak doar atat pretuiti voi asta e mai bine nu mai postam nimic cred ca nu sa mai postat un gm rp sau stunt de ceva timp...

Posted

Am 1000 de gm facute de cei mai buni scripteri as posta nonstop si tot nu le-as termina dar macar posteaza ceva facut de mana ta si nu mai sustine aiurea ca e facut de tn ca te cunosc aveai alt server inainte nu ma mai enerva ok?

16189165.gifrastamaunbydeejaylobo1.gifsmileysw0181.gif

xmsok6ay41.gif

Posted

Ai dreptate monster nush ce *** ne certam asa...degeaba.. jo!nt iar se lauda ca deobicei ca are 1000 de gm;) ca in fiecare comentariu..Poate ma cunosti Jo!nt da nu cred ca asa bine ia zi cati playeri aveam in comm?

Posted

Baaaaaaa! Sunteti mai rau ca doua TATE! Niciunu de aici nu este destept sa cedeze? Am zis sa hotareasca un admin ce se va intampla cu topicu' acesta. Asa ca terminati TATELOR!