Rimmon Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Am o eroare la removebuilding..pana azi nu imi dadea nici o eroare la removebuildingforplayer dar azi nush dc imi da nu stiu sa o rezolvUitati eroarea [pawn]D:\Dorin\Sam\gamemodes\Rim.pwn(720) : error 017: undefined symbol "RemoveBuildingForPlayer"[/pawn] Massari e curva mea
TzAkS Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Daca mergea pana acum..probabil ai schimbat pawno si nu ai includeurile de la 0.3d.Foloseste asta daca nu poate merge..http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=301264
Rimmon Posted March 3, 2012 Author Posted March 3, 2012 eu am nevoie de remove nu restore Massari e curva mea
TzAkS Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Ai removebuilding acolo..pune doar daca nu merge cu include-urile de la 0.3d..da nu prea cred ca nu o sa mearga.
Rimmon Posted March 3, 2012 Author Posted March 3, 2012 Gata am rezolvat ...am descarcat un alt svr de stunt si de la ala facea asa..ms oricum ;) Massari e curva mea
Question
Rimmon
Am o eroare la removebuilding..pana azi nu imi dadea nici o eroare la removebuildingforplayer dar azi nush dc imi da nu stiu sa o rezolv
Uitati eroarea
[pawn]D:\Dorin\Sam\gamemodes\Rim.pwn(720) : error 017: undefined symbol "RemoveBuildingForPlayer"[/pawn]
Massari e curva mea
4 answers to this question
Recommended Posts