Deejaybwg Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Inainte cu 1 secunda ca un player sa intre pe server, apare mesajul '... join the server.', si exact atunci se face lagg vreo 3 secunde.M-am uitat la OnPlayerConnect, nu am vazut nimic ciudat.Am scos Connect Messages sa vad daca este ceva stricat la ele, nu este, tot la fel face.Care ar putea fi cauza ? www.youtube.com/thebwgg
gabbii Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 arata linile calumea, nu te putem ajuta aratand poze..
Deejaybwg Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 arata linile calumea, nu te putem ajuta aratand poze..In poza e toata functia OnPlayerConnect. Dai click pe poza ca sa o maresti.EDIT la poze. www.youtube.com/thebwgg
Razvann Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 ce valoare are ping_max_exceeds?posteaza buridgeconnect
Deejaybwg Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 ce valoare are ping_max_exceeds?#define PING_MAX_EXCEEDS 4[pawn]public BuridgeConnect(playerid){ GetPlayerName(playerid, pname12, sizeof(pname12)); format(BurridgeScore, sizeof(BurridgeScore), "/Saver/%s.ini",pname12); if(!dini_Exists(BurridgeScore)) { dini_Create(BurridgeScore); dini_IntSet(BurridgeScore, "Score", 0); dini_IntSet(BurridgeScore, "Money", 0); SetPlayerScore(playerid, dini_Int(BurridgeScore, "Score")); SetPlayerMoney(playerid, dini_Int(BurridgeScore, "Money")); } else { SetPlayerScore(playerid, dini_Int(BurridgeScore, "Score")); SetPlayerMoney(playerid, dini_Int(BurridgeScore, "Money")); } return 1;}[/pawn] www.youtube.com/thebwgg
Razvann Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 incearca asa, nu e nimic ce cauzeaza lagul cred:[pawn]for(new i = 0; i < MAX_PING_EXCEEDS; i++){ AccInfo[playerid][pPing] = 0;}[/pawn]daca e tot la fel, sterge asta si spune daca se mai blocheaza
Deejaybwg Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 incearca asa, nu e nimic ce cauzeaza lagul cred:[pawn]for(new i = 0; i < MAX_PING_EXCEEDS; i++){ AccInfo[playerid][pPing] = 0;}[/pawn]daca e tot la fel, sterge asta si spune daca se mai blocheazaSi de ce sa pun asta ? Cu ce ma ajuta ? www.youtube.com/thebwgg
xxSPEEDYxx Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Ai LuxAdminul in GM no? Atunci de ce mai folosesti: public BuridgeConnect(playerid) { GetPlayerName(playerid, pname12, sizeof(pname12)); format(BurridgeScore, sizeof(BurridgeScore), "/Saver/%s.ini",pname12); if(!dini_Exists(BurridgeScore)) { dini_Create(BurridgeScore); dini_IntSet(BurridgeScore, "Score", 0); dini_IntSet(BurridgeScore, "Money", 0); SetPlayerScore(playerid, dini_Int(BurridgeScore, "Score")); SetPlayerMoney(playerid, dini_Int(BurridgeScore, "Money")); } else { SetPlayerScore(playerid, dini_Int(BurridgeScore, "Score")); SetPlayerMoney(playerid, dini_Int(BurridgeScore, "Money")); } return 1; } ? ... Incearca sa postezi pe .com ... poate ei stiu ... sau :-??PS. - OnPlayerConnect mi se pare in regula ... Fara reclama in semnatura!
Deejaybwg Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 Ai LuxAdminul in GM no? Atunci de ce mai folosesti: public BuridgeConnect(playerid) { GetPlayerName(playerid, pname12, sizeof(pname12)); format(BurridgeScore, sizeof(BurridgeScore), "/Saver/%s.ini",pname12); if(!dini_Exists(BurridgeScore)) { dini_Create(BurridgeScore); dini_IntSet(BurridgeScore, "Score", 0); dini_IntSet(BurridgeScore, "Money", 0); SetPlayerScore(playerid, dini_Int(BurridgeScore, "Score")); SetPlayerMoney(playerid, dini_Int(BurridgeScore, "Money")); } else { SetPlayerScore(playerid, dini_Int(BurridgeScore, "Score")); SetPlayerMoney(playerid, dini_Int(BurridgeScore, "Money")); } return 1; } ? ... Incearca sa postezi pe .com ... poate ei stiu ... sau :-??PS. - OnPlayerConnect mi se pare in regula ...Nu il am in GM. www.youtube.com/thebwgg
Deejaybwg Posted February 28, 2012 Author Posted February 28, 2012 Rezolvat. Trebuia un reinstall la server. www.youtube.com/thebwgg
Question
Deejaybwg
Inainte cu 1 secunda ca un player sa intre pe server, apare mesajul '... join the server.', si exact atunci se face lagg vreo 3 secunde.
M-am uitat la OnPlayerConnect, nu am vazut nimic ciudat.
Am scos Connect Messages sa vad daca este ceva stricat la ele, nu este, tot la fel face.
Care ar putea fi cauza ?
www.youtube.com/thebwgg
9 answers to this question
Recommended Posts