Jump to content

Recommended Posts

Posted

La inceput ai pus BanEx, dupa aia SendClientMessageToAll. Nu va aparea numele jucatorului, pentru ca acesta a fost deja deconectat de functia BanEx si va aparea ceva de genu " was banned, reason: Minigun".

Incearca sa pui BanEx dupa SendClientMessageToAll.

Posted

La inceput ai pus BanEx, dupa aia SendClientMessageToAll. Nu va aparea numele jucatorului, pentru ca acesta a fost deja deconectat de functia BanEx si va aparea ceva de genu " was banned, reason: Minigun".

Incearca sa pui BanEx dupa SendClientMessageToAll.

Mersi, o sa updatez link-ul imediat.

• 2 weeks later...
Guest Cl2udiu
Posted

cum fac sa mearga ? , adik sa fie activat ?

• 2 weeks later...
Guest Cl2udiu
Posted

nu ar trebuie sa scriu undeva ceva ca sa mearga ?:| , ca asa bagat in gamemods simplu nu imi merge :|

Guest UnderCover
Posted

nu ar trebuie sa scriu undeva ceva ca sa mearga ?:| , ca asa bagat in gamemods simplu nu imi merge :|

Bai omule, tine ti-a zis tie ca FS se baga in GameMode ? te duci frumos in "filterscripts" il pui acolo pe  ala .amx ... apoi te duci frumusel in server.cfg ... si la linia

filterscripts

lasi un spatiu si adaugi numele scriptului ;)

• 1 year later...
Posted

Da, dupa cum vezi, am > 300 posturi, deci nu prea sunt genul sa copiez si sa pun ce nu e facut de mine.

OT: Tnx. :D

[glow=red,2,300]Poti sa ai si 1000 POSTURI ! cate odata poti sa furi si tu , chiar daca ai multe POSTURI!  :wink: [/glow]

cheetahwheelhz2.gif

Ai curaj sa il intreci?