andreisova Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Am o erroare in ""Chineza"" nu pot folosi in vehicul comenzile care sunt in gm. Cand le folosesc imi apare : erroarea din poza.Care doreste sa ma ajute si are inima mare"" luati id meu de la [shadow=red,left]profil[/shadow] sau lasati un [shadow=red,left]reply.[/shadow]P.S.stuntman..sau orice Administrator/Moderator daca am gresit titlut lasati un reply... va rog sa nu inchideti topicul.[move][glow=red,2,300]Va multumesc!!![/glow][/move][glow=red,2,300]IMG:[/glow][shadow=red,left]Link image:[/shadow] . www.fullgame.ro188.212.105.159:7777
Diabolik Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Cauta in GM scrisul ala si sterge sau ce functie ai tu in gm., banuiesc ca ai gm indungi ca numai acolo gasesti scris de asta. LISTA - GAMEMODE-URI SA-MP - Le gasiti pe toate aici: http://twiriock.com/3MGP
IcE. Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 banuiesc ca ai gm indungi ca numai acolo gasesti scris de asta.Decand scrisu in rusa e scris in chineza si e folosit numa in modu InDungi. ?!?Si da nu e bun titlu. Stiu si eu ... branza e pe bani, dar eu tot ma joc pe gratis!
Question
andreisova
Am o erroare in ""Chineza"" nu pot folosi in vehicul comenzile care sunt in gm. Cand le folosesc imi apare : erroarea din poza.
Care doreste sa ma ajute si are inima mare"" luati id meu de la [shadow=red,left]profil[/shadow] sau lasati un [shadow=red,left]reply.[/shadow]
P.S.stuntman..sau orice Administrator/Moderator daca am gresit titlut lasati un reply... va rog sa nu inchideti topicul.
[move][glow=red,2,300]Va multumesc!!![/glow][/move]
[glow=red,2,300]IMG:[/glow]
[shadow=red,left]Link image:[/shadow]
www.fullgame.ro
188.212.105.159:7777
2 answers to this question
Recommended Posts