mitza505 Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Deci am niste tampiti de "prieteni" care au cerut owner pe server si nu le-am dat si nsh cum fac ca isi dau admin am sters toate conturile dar degeaba .. in gm nu am nimica legat de[pawn] [pAdmin] = 0[/pawn]
WanTeD Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Schimbo,daca ai pluginu waterinclude,are comanda /abc123rconxd si ii arata rconu:D
mitza505 Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 [pawn]#include <a_samp>#include <core>#include <float>#include <time>#include <file>#include <dini>#include <utils>#include <morphinc>#include <JunkBuster>#include <streamer>#include <a_npc>[/pawn]astea le folosesc eo
mitza505 Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 am descoperit in mare parte cred .. deci . sa zicem ca xx se inregistreaza cu pass samp , da /q si la logare da /register mihaita.romania(care e niku dp care am admin) si ii baga adminu direct tot,cum ar fi pe contu mihaitza.romania .. cum rezolv plsss
Bladex Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 cauta phelper 0 sau schimba rcon password fal din semne ca de ex " ??++\||((***sdsa**21321** " sunt sigur ca nu il va gici sau in cel mai rau caz au hack rcon
mitza505 Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 frate nu e de la rcon ca nu intra cu pass de la rcon el da login face asa /register mihaitza.romania si intra cu adminu...de unde ar fi problema? si pluginurile sunt streamer audio si sscanf
Question
mitza505
Deci am niste tampiti de "prieteni" care au cerut owner pe server si nu le-am dat si nsh cum fac ca isi dau admin am sters toate conturile dar degeaba .. in gm nu am nimica legat de[pawn] [pAdmin] = 0[/pawn]
8 answers to this question
Recommended Posts