Jump to content
  • 0

problema cu un cod


Sfinx_17

Question

imi merge dejafunctia asta ..ca sa imi ia bani cand intru in hunter ..

public OnPlayerEnterVehicle(playerid, vehicleid, ispassenger)
{
    if(GetVehicleModel(vehicleid)==425)
{
  	GetPlayerMoney(playerid);
 	SetTimer("FunctiaMeaPentruTimp", 1000, true);
    SendClientMessage(playerid,0xFFFFFFAA,"You're in Hunter!");
    return 1;
}
	return 0;
}

public FunctiaMeaPentruTimp() // functia asta e pentru SetTimer ce am creato deasupra
{
	new playerid;
	GivePlayerMoney(playerid, -1);
	print("o secunda tocmai a trecut");
}

dar cand ies....din el acuma ..dc tot continua sa ia bani? plz

Link to comment
Share on other sites

4 answers to this question

Recommended Posts

foloseste decat OnPlayerEnterVehicle(....)

public OnPlayerEnterVehicle(playerid, vehicleid, ispassenger)

{

    if(GetVehicleModel(vehicleid)==425)

{

  GivePlayerMoney(playerid,-1);

        SendClientMessage(playerid,0xFFFFFFAA,"You're in Hunter!");

    return 1;

}

return 0;

}

Stiu si eu ... branza e pe bani, dar eu tot ma joc pe gratis!

Link to comment
Share on other sites

new moneytimer;
public OnPlayerEnterVehicle(playerid, vehicleid, ispassenger)
{
if(GetVehicleModel(vehicleid)==425)
{
GetPlayerMoney(playerid);
moneytimer=SetTimer("FunctiaMeaPentruTimp", 1000,true);
SendClientMessage(playerid,0xFFFFFFAA,"You're in Hunter!");
return 1;
}
return 0;
}
public OnPlayeExitVehicle(playerid, vehicleid)
{
if(GetVehicleModel(vehicleid)==425)
{
KillTimer(moneytimer);
return 1;
}
return 0;
}
public FunctiaMeaPentruTimp() // functia asta e pentru SetTimer ce am creato deasupra
{
new playerid;
GivePlayerMoney(playerid, -1);
print("o secunda tocmai a trecut");
}

numai ca o sa ii scada numai playerului cu id 0. asa ca incerca codul de mai jos:
new moneytimer;
public OnPlayerEnterVehicle(playerid, vehicleid, ispassenger)
{
if(GetVehicleModel(vehicleid)==425)
{
GetPlayerMoney(playerid);
moneytimer=SetTimerEx("FunctiaMeaPentruTimp", 1000,true);
SendClientMessage(playerid,0xFFFFFFAA,"You're in Hunter!");
return 1;
}
return 0;
}
public OnPlayeExitVehicle(playerid, vehicleid)
{
if(GetVehicleModel(vehicleid)==425)
{
KillTimer(moneytimer);
return 1;
}
return 0;
}
forward FunctiaMeaPentruTimp(playerid);
public FunctiaMeaPentruTimp(playerid) // functia asta e pentru SetTimer ce am creato deasupra
{
GivePlayerMoney(playerid, -1);
print("o secunda tocmai a trecut");
}

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Similar Content

    • By salexm93
      Salut ,pot adauga cod la apelarea functiilor native ? De ex la CreatePickup am nevoie sa salvez date pe care sa le accesez la OnPlayerPickUpPickup(playerid, pickupid)
    • By khain.dev
      Va salut dragi utilizatori, am observat ca pe acest forum, nu este nici un tutorial, cum sa adaptezi Visual Studio Code pentru limbajul de programare pawn, si, am decis sa va arat eu....hai la treaba!
      Accesam https://code.visualstudio.com/ pentru a descarca redactorul Visual Studio Code

      Apasam "Download for Windows" daca aveti platforma Windows, daca nu, apasati "Other platforms" pentru a alege platforma pe care o folositi.

      Dupa ce a fost instalat acest redactor, il deschidem..

      Avem nevoie sa deschidem extensiile acestui redactor, in poza de mai sus, este indicat cu rosu, unde trebuie sa dai click.
      In aceasta extensie, dam la cautare, si scriem "Pawn Tools"

      Dupa ce a am gasit aceasta extensie, dam click pe ea, dupa care, pe "Install"

       
      Acum, deschidem folderul cu serverul nostru, respectiv, deschidem catalogul "File", dupa care "Open Folder"

       
      Dupa ce ai deschis folderul cu serverul tau, avem nevoie sa creem un folder cu numele de ".vscode", in acest folder creem un fisier sub numele de "tasks.json"

       
      Acum revenim la extensii, deschidem extensia "Pawn Tools", gasim in extensie "Command Prompt (cmd.exe)" si copiem codul din el.

       
      Revenim la folderul cu serverul nostru, deschidem folderul ".vscode" dupa care, deschidem fisierul "tasks.json" si punem codul copiat in fisierul respectiv, dupa care salvam
      ( CTRL + S )

       
      Acest cod e compilatorul pawn, fara el nu puteti compila gm-ul personal.
      Ca sa creem butonul de compilare, avem nevoie sa dam click "Manage"

       
      Dupa, alege "Keyboard Shortcuts"

      In casuta afisata, cautam "build"
       
       
       

      Redactam fisierul "Run Build Task", in casuta afisana va spune sa alegeti combinatia de butoane pentru compilarea codului

      Dupa care apasam enter, si cu asta noi am finisat acest tutorial, sper ca a fost de folos! Spor la treaba! 
      * daca apar ceva probleme, scrie un comentariu in acest topic si te ajut.
       
    • By St3f4n36
      Cum as putea fac urmatoarea chestie:
      Daca intr-un dialog imi apare ca primeste x bani daca apasa cazul 1 ( banii formati cu new money = 100 + rand(100); )
      si dupa sa imi trimita un mesaj tot cu aceasi suma de bani x. Trebuie salvata intr-o variabila sau cum?
    • By xVincenzo
      salut cum pot rezolva aceasta eroare? 
      error 033: array must be indexed (variable "gString")
       
      aceasta este linia de cod: gString = EOS; format(gString, sizeof(gString), "Ti-a fost setat Nitro Account la valoarea %d de catre administratorul %s.", valoare , GetName(playerid));
          SCM(id, COLOR_LIGHTBLUE, gString);
    • By CenzoR
      Salut! Am conectat gamemodeul, imi zice ca baza de date s-a conectat cu succes, daaaarrr... cand vreau sa intru pe el... spune ca parola este incorecta ca si cum ai avea baza de date neconectata, datele sunt puse in gamemode, am verificat totul, de la ce poate sa vina problema ma puteti ajuta?
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.