Jump to content

[MAP/FS]NEW Los Santos Jail!Buna pentru Role Play


Guest Hor1z0n

Recommended Posts

Guest Hor1z0n

Contine

-un pod care arata Role Play

-2 bariere

-Recreatie pentru prizonieri

-Sala de mese prentu prizonieri

-Sala de perchezitionare

-4 celule facute de mine

-Elicopterele nu pot intra pentru ca deasupra zonei de recreere am pus niste bari

-Parcare

-Verificati harta pentru mai multe

SS : 34zit6w.jpg

i6l6qh.jpg

4nsl5.jpg

3162ick.jpg

dzcjs3.jpg

szack2.jpg

evc3rc.jpg

16i75w7.jpg

2wmnfol.jpg

1zpsmc7.jpg

Download : cmOi.jpg

Raportati eventualele buguri

Link to comment
Share on other sites

Trebuia sa-i pui numele Guantanamo Bay  ::)

E foarte frumoasa,cate obiecte are? cred mai mult de 300  ::)

PS:Cand vrei sa folosesti [ center] si inca cateva BB-code , [ center] pune-l ultimu' ca daca il pui primul nu mai citeste celelalte :D

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...
 • 6 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Similar Content

  • By Serban
   Salutare, astazi vreau sa-mi dau gamemode-ul de pe care am invatat sa scriptez in pawn.Cu toate acestea vrea sa-mi las gamemode-ul aici pentru noii jucatori care vor sa-si bata capul mai departe cu buguri(sa nu credeti ca nu-i fara bugs, are o gramada) pentru ca eu n-am fost in stare sa fac un lucru prea usor asa ca de acum voi face systeme care le voi publica pe acest forum. Dupa tentativa de gamemode nereusita am decis sa ma orientez pe partea de javascript deoarece as dorii sa-mi creez jocuri.Limbajul Pawn nu o sa ma ajute in viitor de asta o sa merg pe alte cai dar din cand in cand o sa m-ai pun systeme.Cu toate astea va multumesc tuturor care m-ati ajutat in problemele pe care le-am avut.
    
   Download: De aici puteti descarca fisierele, sa va puneti samp.exe voi!
   VirusTotal: Doar gamemode-ul l-am pus deoarece nu are rost pentru celelalte.
   Poze Gamemode: Esecul in poze!
    
   Prezentare:
   1 - Gamemode-ul dispune de 3 factiuni (a-4 a e neterminata)
   2 - Serverul dispune de mapping la spawn si textdraw-uri mediocre.
   3 - Proiectul s-a inceput pe data de 04/08/2020.
   4 - Gamemode-ul are foarte multe buguri care trebuie rezolvate cum ar fi:(Mesajele, Speedometer, factiuni, si mai sunt dar nu mai stiu care sunt).
   5 - Gamemode-ul are si un job neterminat, 'Transportator de Bani'.
   6 - Gamemode-ul ruleaza pe versiune de MYSQL r41-4 sau 2.
    
   Atat am avut de zis, un esec de gamemode (un gunoi cum ar zice unii) dar el a fost facut pentru mine doar pentru a invata.
   Va urez o zi buna in continuare!
  • By hTTp
   LOS-Santos RPG Sisteme unice Panel: los-santos.rpg/panel Forum: www.los-santos.ro/forum/ Ip : 193.84.64.251:7777 Diseară se aleg 2 helperi! 20 on mega Bonus!!! Respect GameMode-ul este bine facut, foarte imbunatatit pe partea de anti-cheat, optimizat si rescris. Server ONNN Va asteptam cu mare drag sa va alaturati comunitatii noastre.  • By Archie.
   Mapping frumos și optimizat, de calitate.
   Sisteme bune pentru un server de roleplay.
   Detalii pe Facebook: https://www.facebook.com/archie.1ntos


  • By Archie.
   Va salut. Eu sunt Archie, fondatorul proiectului respectiv. Town Village Role Play este un server la care s-a efectuat o munca colosala timp de 1 an. Totul pentru a deschide un server bazat pe "viata la tara" in regiunea Red County. Sunt foarte multe lucruri de mentionat si de aratat, pentru ca gamemode-ul si totul in general este destul de complex. Economia si multe altele de ce are nevoie un server ca sa fie deschis este gata facut. Serverul a fost in plina actiune in Beta timp de 1 luna, in care sau reparat majoritatea greselilor observate de Administratie si Jucatori.  Un proiect cu initiativa serioasa in care s-a depus suflet in tot ceea ce a fost realizat. Multe lucruri probabil ca nu vor fi mentionate aici. Totusi mai jos am sa va las o lista cu lucrurile prin care se evidentiaza proiectul. Suntem un proiect care activam si in momentul respectiv. De asta si mentionez: Se vinde proiect actual in momentul de fata cu multe lucruri gata facute deja, nu doar Gamemode.
   Pentru mai multe Imagini / Video: Se prezinta totul pe host direct. (serverul ruleaza si in momentul respectiv)
   Lucruri ce stau la baza si lucruri prin care se evidentiaza proiectul:
   Mapping-ul. Lucru pe care a fost pus accent prima data atunci cand a fost inceputa munca asupra serverului. Un intreg orasel din Red County a fost modificat cu multe lucruri noi: Town Hall - Primaria, Ferma si satuc langa orasel. Baruri, cafenele, apartamente, hoteluri si alte locuri publice (cum exterioare, asa si interioare). Deasemenea pentru fiecare factiune in parte a fost facut interior si exterior caracteristic stilului proiectului. Mapping-ul este facut personal de mine: persoana care activeaza in acest domeniu de 2-3 ani.  Lista factiunilor: Sheriff's Department,  Medical Center,  Town News,  The Town Church - biserica din sat,  Archie's Bakery Co. - Companie de Pizzerie. Fiecare factiune este individuala si unica in felul sau atat sistematic cat si vizual. Scripting-ul la fel este un lucru mai evidentiat pentru acest server de roleplay. Sistemele, Textdraw-urile si altele sunt alcatuite de la 0 in mod individual: lucruri ce fac gamemode-ul sa para unul individual fara plagiere si altele. Grupul proiectului pentru alte detalii,imagini,videouri: https://www.facebook.com/groups/tv.roleplay/

   Demonstrare Video: Putin ce este aratat pe video din tot intregul serverului, dar totusi cred ca ar prinde bine si aceasta demonstrare vizuala.
    
    
   Metoda de plata: Pe cardul bancar. (Mastercard)
   Pret: Pretul este negociabil. 
   Contact:
   Facebook: https://www.facebook.com/archie.1ntos Discord: Archie Intos #0266. Mesaj privat pe forumul respectiv. Alte detalii:  Town Village Role Play - este un proiect gata facut, cu gamemode-ul nu doar complex ci optimizat, finalizat si adaptat pentru conceptul si ideea serverului.
   Pentru toate intrebarile si propunerile, ma puteti gasi pe Facebook, Discord sau chiar aici pe forum.  Va multumesc pentru atentia acordata.
  • By Bobu
   Prima parte: 
   Partea a 2-a 
    
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.