Jump to content
 • 0

Animatie si blocarea chat-ului


Guest Alxxie

Question

1.Pe unele servere RolePlay, ca sa dai examenul de condus trebuie mai intai sa faci o proba scrisa(sa raspunzi la intrebari).Cand esti la proba scrisa esti bagat intr-o incapere si stai pe scaun in timp ce raspunzi la intrebari.

Cum fac sa stau pe scaun?Ce animatie este(numele ei)?

2.Tot pe serverele RolePlay apare acel tutorial de inceput cand te conectezi.In timp ce citesti tutorialul nu poti vedea ce scriu ceilalti jucatori.Daca jucatorul Ion scrie "salutare!!" tu nu vezi ca a scris asta.Vezi doar tutorialul.

Cum fac si eu ceva de genul asta?Eu as vrea ca atunci cand scriu o comanda sa nu mai vad ce scriu ceilalti.Este vreo functie anume?Daca da, care e?  :o

Link to comment
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

Trebuie intr-adevar sa te uiti la GF aici, deci 1. e o animatie Chair_sit sau ceva asemanator, nu stiu sigur acum pe moment.

2. E legat de OnPlayerText, nu-i mai trimite mesajele si playerului, din moment ce nu foloseste chatul normal al sa-mpului e usor sa faci asta.

-Toate tutorialele postate intra aici sau puneti-le direct [url=http://www.sa-mp.ro/forum/index

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 • Similar Content

  • By Weif FTW
   Mai are cineva include-ul si plugin-urile de la voice chat?
  • By GabyRo.off
   unde pot gasi numele de la gabyro.pwn sa pot edita gm in mapedit acolo cu gabyro.pwn am dat un ex ca la mn in gm apare mapedit.pwn dar nu apare nmk la spawn si in joc apare
  • By GabyRo.off
   cum pot edita mapa gm ului respectiv in mapedit?
    
   ma puteti gase pe discord GabyRoノ#4068
  • By music prodaction
   salut, cum as putea sa pun un chat tag la admini si la helperi
   EX: 
   (A) alin: salut - admin
   (h) alin: salut - helper
  • By shane
   Este 'celebrul' plugin pentru voice chat, insa cu o problema rezolvata. Aceasta versiune de plugin ar trebui sa functioneze pe orice host.
   Versiunea de pe github trebuie binduita pe ip-ul serverului. (Cine stie despre ce vorbesc).
   Problema provine de la acest cod (bindAddr.sin_addr.s_addr = INADDR_ANY;), care trebuie schimbata cu aceasta: bindAddr.sin_addr.s_addr = RakNet::GetInternalId().binaryAddress; (in fisieru Network.cpp).
   Cine vrea poate face modificarea direct pe pluginul lor, sau daca vi se pare ca am pus eu ceva in el, schimbati cu ce v-am dat mai sus.
   Link: https://bit.ly/2MYkFqp (doar pe linux)
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.