evilangel Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 sall deci am incercat sa imi fac un FS si imi da erorile astea doua care abar n-am ce semnifica... :undecided:warning 202: number of arguments does not match definitionwarning 202: number of arguments does not match definitionma puteti ajuta va rog sunt incepator MULTUMESC
Smash24 Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 sall deci am incercat sa imi fac un FS si imi da erorile astea doua care abar n-am ce semnifica... :undecided:warning 202: number of arguments does not match definitionwarning 202: number of arguments does not match definitionma puteti ajuta va rog sunt incepator MULTUMESCAia nu e eroare. Compilarea a reusit, dar ai primit warn de la ceva ce nu ai scriptat corect sau stiu eu alt ceva..
evilangel Posted December 10, 2011 Author Posted December 10, 2011 da dar nu mil recunoaste in servar ...nu mil citeste... :sad:si acuma cand dau nu imi mai da erorile ale imi da:fatal error 100: cannot read from file: "streamer"si ciudat e ca am streamer.inc...
IcE. Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Nai postat unde trebuie. Stiu si eu ... branza e pe bani, dar eu tot ma joc pe gratis!
Question
evilangel
sall deci am incercat sa imi fac un FS si imi da erorile astea doua care abar n-am ce semnifica... :undecided:
warning 202: number of arguments does not match definition
warning 202: number of arguments does not match definition
ma puteti ajuta va rog sunt incepator
MULTUMESC
5 answers to this question
Recommended Posts