- 0
probleme gm/ PlayAudioStreamForPlayer
-
Similar Content
-
Recently Browsing 0 members
- No registered users viewing this page.
We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.
Question
preda_tor95
am adaugat fs-ul de aici: http://www.sa-mp.ro/forum/index.php/topic,16211.0.html
Am adaugat in gm exact cum scrie aic i http://www.sa-mp.ro/forum/index.php/topic,16210.0.html si imi da urmatoarele erori:
F:\samp03\pawno\include\youtube.inc(28) : error 017: undefined symbol "PlayAudioStreamForPlayer"
F:\server\gamemodes\newlvlss.pwn(1964) : error 025: function heading differs from prototype
F:\server\gamemodes\newlvlss.pwn(1964) : error 021: symbol already defined: "YoutubeStream"
F:\server\gamemodes\newlvlss.pwn(1965) : error 021: symbol already defined: "YoutubeStopStream"
Pawn compiler 3.2.3664 Copyright © 1997-2006, ITB CompuPhase
4 Errors.
aceste linii nu exista in gm...am scris #define PlayAudioStreamForPlayer
am adaugat undeva mai jos
YoutubeStream(playerid, youtubeurl); // Functie pentru a reda o melodie
YoutubeStopStream(playerid); // Aceasta muzica v-a opri streamingul pentru playerid.
si imi da acele erori..cum le rezolv?
edit----------------
am mai facut niste modificari si imi da urmatoarele erori:
F:\samp03\pawno\include\a_players.inc(115) : error 010: invalid function or declaration
F:\samp03\pawno\include\youtube.inc(28) : warning 215: expression has no effect
F:\server\gamemodes\newlvlss.pwn(32) : error 020: invalid symbol name ""
F:\server\gamemodes\newlvlss.pwn(55625) : warning 203: symbol is never used: ""
Pawn compiler 3.2.3664 Copyright © 1997-2006, ITB CompuPhase
2 Errors.
liniile:
linia 32: new PlayAudioStreamForPlayer;
Iar celelalte linii nu au nici o legatura cu functia PlayAudioStreamForPlayer..celelalte linii erau si inainte in gm..
Se poate sa nu fi pus eu bine in gm ?...ziceti-mi ce si unde sa adaug in gm acele lucruri..
8 answers to this question
Recommended Posts