Jump to content
  • 0

Teritorii war


tibi16

Question

Vreau sa ma ajutati cu ceva care nu stiu sa il fac.

Sa fie niste teritorii in satulete alea de langa sf,ls,lv si fiecare gang sa poate da /war si comenzile sa fie /joinatack si /joindefend, si asa se ataca toate clanurile... Warul sa tina 10-15 minute iar cand timpul s-a terminat sa apara Inscrierile la war sau sfarsit si daca cineva trece pe acolo sa ia respawn.. Daca castigi un teritoriu iti baga 20k/teritoriu in seif,cu bani din teritori,leaderul plateste primele la membri si salariile.

Si cand ataci prin comanda /war sa fie gen: Clanul Ballas ataca un teritoriu a lui Grove Street...

Si cand cineva intra in lupta sa scrie gen: Player este alaturi de Clanul X si ataca un teritoriu a lui X. iar Player apara un teritoriul lui X in fata lui clanul X.Dar maximul de teritorii acordate sa fie 6 !Sa fie in jur de 18 teritorii ....A,si inca ceva,cand omori un rival la war sa iti dea 2.500 $ si cand te omoara unul pierzi 2.500$.

Link to comment
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.