turbonet Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Salutare! Am si eu o problema.Serverul meu de drift/stunt/race nu imi apare in lista cu servare(internet).Cum sa il populez daca nu apare?Serverul este hostat.
Deejaybwg Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Ai announce 1 in server.cfg ?Daca da, inseamna ca e de la host.P.S: daca este o firma cu 2 servere hostate, mai bine ia-ti host de la o firma serioasa.Ti-am dat prin PM. www.youtube.com/thebwgg
IstuntmanI Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 http://www.sa-mp.ro/forum/index.php/topic,15612.msg94971.html#msg94971
turbonet Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 firma este e-like si da am announce 1!Macar daca stiti ca are vreo problema sa stiu ca luna viitoare sa schimb hostu!:|App am verificat si pe linkul acela si tot nu apare.
Deejaybwg Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 firma este e-like si da am announce 1!Macar daca stiti ca are vreo problema sa stiu ca luna viitoare sa schimb hostu!:|App am verificat si pe linkul acela si tot nu apare.Nu am auzit de firma aia. Daca ai facut ce a scris @![]stuntman[]! in link-ul de mai sus, si tot nu apare, inseamna ca e 100% de la firma de hosting. www.youtube.com/thebwgg
Question
turbonet
Salutare!
Am si eu o problema.Serverul meu de drift/stunt/race nu imi apare in lista cu servare(internet).Cum sa il populez daca nu apare?Serverul este hostat.
4 answers to this question
Recommended Posts