Jump to content
  • 0

Problema SetNameTagDrawDistance

Question

Posted

salut am si eu o problema: nu mi se vede heal/armura si numele de la playeri de la distanta, se vad doar de aproape.

am setat si SetNameTagDrawDistance(20.0); SetNameTagDrawDistance(200000000.0); si la fel, ma puteti ajuta?

Scriptez contra cost pe orice GM, mai multe detalii prin pm

7 answers to this question

Recommended Posts

Posted

nu am facut...am cautat si nu mai am asa ceva in GM, alta solutie?ca ma chinui de foarte mult timp

PS: nu am pus din prima 20000000000000.0, am pus 30.0 70.0 100.0 200.0 si tot asa pana mam hotarat sa pun 20000000000000.0  sa vad daca se schimba ceva, si era la fel.

PS 2: Are vreo legatura asa ceva cu scrisul de deasupra capului?

Posted

nu am facut...am cautat si nu mai am asa ceva in GM, alta solutie?ca ma chinui de foarte mult timp

Alta solutie nu este, cauta bine, CTRL+F, scrii SetNameTagDrawDistance in casuta si dai sa caute, daca gaseste, sterge tot ce a gasit ( liniile cu SetNameTagDrawDistance ) si adauga ce ti-am dat.
Posted

Am dat si nu am. Oare nu poate aparea acest bug de la scrisul de deasupra capului? ca acel scris se vede de la distanta mai mare dar numele healul/armura nu se vede

Posted

stuntman[]!" post="96496" timestamp="1318860096"]Nu. Vezi sa nu ai prin FS-uri SetNameTagDrawDistance cu distanta mica.

Asta e functia care da scrisul deasupra capului:

http://wiki.sa-mp.com/wiki/SetPlayerChatBubble

1. Am scos scrisul de deasupra capului, am scos FS-urile, am incercat si nimic, la fel.

2. Pe langa pasul unu am adaugat si SetNameTagDrawDistance(70.0) nimic, aceasi poveste.

Alte idei?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.