Guest Alxxie Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Imi puteti explica cum pun un ceas pe server??????Vreau un model daca se poate...Si...Daca se poate...Sa-mi explicati si cum schimb ora cand sunt logat in Rcon...-invata sa scrii.-folosesti mai putin "..." .
cmg4life Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 /rcon time XX XXsi cauta pe wiki functia, parca era ToggleClock(1); sau asa ceva -Toate tutorialele postate intra aici sau puneti-le direct [url=http://www.sa-mp.ro/forum/index
Administrator -=[Vyorel]=- Posted October 17, 2009 Administrator Posted October 17, 2009 Eu am un FS care face sa fie timpul real pe server, adica daca la noi e 20:00, asa va fi ceasu si pe server. La fiecare ora fixa se schimba vremea. ATENTIE!!! Nu imi trimiteti mesaje private care au legatura cu scriptingul. NU mai scriptez.
Guest Alxxie Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 =-" post="20518" timestamp="1255799237"]Eu am un FS care face sa fie timpul real pe server, adica daca la noi e 20:00, asa va fi ceasu si pe server. La fiecare ora fixa se schimba vremea.Mi-l dai si mie? Promit ca-ti pastrez creditele si nu modific nimic la el. ;D
Administrator -=[Vyorel]=- Posted October 17, 2009 Administrator Posted October 17, 2009 Mi-l dai si mie? Promit ca-ti pastrez creditele si nu modific nimic la el. ;DNu este facut de mine!Uite-l aici. ATENTIE!!! Nu imi trimiteti mesaje private care au legatura cu scriptingul. NU mai scriptez.
DokerJr Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 L-am avut pe serverDupa urmatorul restart, dispare Nustiu exact ce areOri asta era de la srv meu :D Am lumea la picioare, arta în sânge si muzica-n urechi..
cmg4life Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 cauta pe forum ca exista. -Toate tutorialele postate intra aici sau puneti-le direct [url=http://www.sa-mp.ro/forum/index
Question
Guest Alxxie
Imi puteti explica cum pun un ceas pe server??????Vreau un model daca se poate...
Si...Daca se poate...Sa-mi explicati si cum schimb ora cand sunt logat in Rcon...
-invata sa scrii.
-folosesti mai putin "..." .
6 answers to this question
Recommended Posts