Jump to content
  • 0

Ceas pe server

Guest Alxxie

Question

Posted

Imi puteti explica cum pun un ceas pe server??????Vreau un model daca se poate...

Si...Daca se poate...Sa-mi explicati si cum schimb ora cand sunt logat in Rcon...

-invata sa scrii.

-folosesti mai putin "..." .

6 answers to this question

Recommended Posts

Posted

/rcon time XX XX

si cauta pe wiki functia, parca era ToggleClock(1); sau asa ceva

-Toate tutorialele postate intra aici sau puneti-le direct [url=http://www.sa-mp.ro/forum/index

• Administrator
Posted

Eu am un FS care face sa fie timpul real pe server, adica daca la noi e 20:00, asa va fi ceasu si pe server. La fiecare ora fixa se schimba vremea.

logo.png

ATENTIE!!! Nu imi trimiteti mesaje private care au legatura cu scriptingul. NU mai scriptez.

Posted

=-" post="20518" timestamp="1255799237"]

Eu am un FS care face sa fie timpul real pe server, adica daca la noi e 20:00, asa va fi ceasu si pe server. La fiecare ora fixa se schimba vremea.

Mi-l dai si mie?:o  Promit ca-ti pastrez creditele si nu modific nimic la el. ;D

• Administrator
Posted

Mi-l dai si mie?:o  Promit ca-ti pastrez creditele si nu modific nimic la el. ;D

Nu este facut de mine!

Uite-l aici.

logo.png

ATENTIE!!! Nu imi trimiteti mesaje private care au legatura cu scriptingul. NU mai scriptez.

Posted

L-am avut pe server

Dupa urmatorul restart, dispare

Nustiu exact ce are

Ori asta era de la srv meu  :D

Am lumea la picioare, arta în sânge si muzica-n urechi..

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.