Jump to content

Recommended Posts

• Administrator
Posted

[GM]Cops And Robbers - Limba Romana

Autor: [DSK]Vyorel

Tip: GameMode

Versiune: 1.0

Forum: http://extremezone.info

Download:

Fi5.jpg

Sper sa fie de folos cu ceva. ;) :D

logo.png

ATENTIE!!! Nu imi trimiteti mesaje private care au legatura cu scriptingul. NU mai scriptez.

Posted

e macar tradus de tine? ca facut de tine sigur nu ii

Imi aduc aminte cand jucam pe versiunea 0.1.. ala era SA-MP adevarat.

Va salut cu respect (pe cei care merita).

• Administrator
Posted

nu e creat de mn dar e tradus de mn ;D

logo.png

ATENTIE!!! Nu imi trimiteti mesaje private care au legatura cu scriptingul. NU mai scriptez.

Posted

Ma da incercati sa faceti si voi un GM ca nui chiar greu..eu lam inceput pe al 2-lea si are deja 7779 linii ;D

• Administrator
Posted

Farse" post="3796" timestamp="1229141262"]

Ma da incercati sa faceti si voi un GM ca nui chiar greu..eu lam inceput pe al 2-lea si are deja 7779 linii ;D

LOL

si ii mai faci?

logo.png

Posted

Pai acu are 12356 linii  :P ;D

Ca sa vezi ce are pe el cick aici

PS:gata facem offtopic :(

• 4 weeks later...
Posted

soope asta poti sa imi zici comenzile de la el?

imi zici cand dau  de ex. /ar zice ca nus politist ce comanda imi trbuie sa ma fac politist? :) :)

• Administrator
Posted

soope asta poti sa imi zici comenzile de la el?

imi zici cand dau  de ex. /ar zice ca nus politist ce comanda imi trbuie sa ma fac politist? :) :)

Nu-i nici o comanda.Pur si simplu iti alegi skinu la inceput cand intri pe srv.

logo.png

• 1 month later...
  • Administrator
Posted

ms :* chiar cautam unu

Cp

logo.png

• 1 month later...
Guest pantermitza
Posted

wa...fain frate pacat ca nu merge comanda de /ar degeaba cum ai spus sa alegem skinul de la inceput tot asa itzi zice ..:(:(:(:((:(( :-\ :-\

• 3 months later...
Guest PI7BuLL
Posted

fratilor va implor!: ma daca imi face-ti rost d gamemodu lu aia d p GamerX [(ala d la official)imi cer scz d reclama] va dau 10 euro p el :| serios ma are peste tot in S.A.  si ii plin tot timpul..

• Administrator
Posted

Tu termina-te cu Off-Topicul.

logo.png

• 3 weeks later...
Guest condrat
Posted

Comanda /ar merge dar el nu a tradus corect !!! acolo trebuia tradus ca nu este nici un suspect prin preajma sau el nu e politist!! ca daca ar fi vrun suspect prin preajma lar aresta ;) ;)

• 1 year later...
  • Administrator
Posted

Interesant. Nu stiu ce va place voua la el dar in fine...

Ma bucur ca va place!

logo.png

Posted

Da, il stiu, e facut de RuNix de mult.. dar chiar este defolos tradus ca e cam mare gm-ul.. Oricum multumesc de traduceri !