alex4x Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 - Acest [GameMode] este unul Godfather / Role-Play-Gaming .- Gm-ul are 2 versiunii acestea fiind: Versiunea 0.1 : - Adaugata "CMD" "/skip" pentru a sarii peste tutorialul server-ului- Adaugata "CMD" "/healall" - pentru a da viata pe server- Adaugata "CMD" "/jetpack" - pentru a respawna un jetpack - Adaugat Sistem masini - Adaugat sistemul :de mesaje peste 20 mesaje cu www....etc ..- Adaugat sistem de culori la CHAT numele este cu rosu.- Adaugat "CMD" /auninvite - da player-ul afara din factiune- Adaugat HQ la factiunea LCN , un depozit mare care are inclus si sauna...sala forta LUX!- Adaugate culori la fiecare factiune.- Adaugat HQ la factiunea yakuza , o vila imensa.- La factiunile : yakuza,hitman,Lcn , am adaugat 500 dgl ,500ak47 + bata. la hitman +500sniper- Adaugat spawn civili , este o mica vila.- Adaugate 25 obiecte pe server- Adaugate masinile personale acestea fiind:Infernus- 5Banshee - 5Turismo - 5SlamVan - 5Premier - 3NRG - 6-Adaugat la inceput sa iti d-ea server-ul level 3 + 100.000$ banca 100.000$ cash -Adaugat Admin House langa spawn civ.-Adaugat 100HP la fiecare jucator dupa /respawn login orice..-Schibat in loc de /login ai /intra si inc loc de /register /creazacont-Schimbat Comanda /vinde este blocata,aceasta fiind rebagata la 0.2-Schimbat nume "gamemode" din "The Godfather LS/SF" in "IT-RPG v0.1"-Schimbat nume "mapa" din "LS/SF" in "Los Santos"-Schimbat comenzi sistem masini: /cheie - deschis - inchis / alegi/localizeaza cauta masina/cumpara /vinde-Schimbat la chat-ul normal in loc de "says" "spune"Bug Rezolat : OnPlayerPrivMsg , aveam un warning de la el. acum server-ul ruleazaFara nici un warning..Bug Rezolvat : La sistemul masinilor nu mergea /cheie inchide - deschide .Versiunea 0.2 : -Adaugat : La admins : owner - 1339 co-owner 1338-Adaugat : La LSPD un lift care te duce in garaj-Adaugat : O intersectie la pod LS-LV -Adaugat : Interior la parcarea LS-LV -Schimbat : - Bug-uri :-Sters : Sistemul masinilor personale STERS!PS: Daca aveti nevoie de ajutor,warning-uri ceva imi datii add la : eustylle , sau reply aici. Server-ul are 2 warning-uri la Obiecte,acelea sunt pentru ca nu sunt puse in ordine,le putetii pune sunt doar 30 obiecte . Enjoy!http://www.2shared.com/file/wlABL1az/InterTheme.html
GooD Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 GameMode 2/5 (Este foarte bugguit)Descriere 3/5
CrystyaN Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Nu am mai auzit de " rebagata " =)).1.5/5, De ce?Descriere varza, mai trebuie sa inveti putin limba romana( masinile, Schimbat comenzi, adaugat sistem, s.a.m.d).
alex4x Posted September 28, 2011 Author Posted September 28, 2011 Prietenee:) era ceva gen : ADD : Masinile bla bla xxx,yyy,zzzSchimbat : bla bla bla Nu am facut rezumat!!:)
Recommended Posts