Razvann Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Ce trebuie sa pun ca sa pot deschide un gate prin click?ce scriu la onplayerkey bla bla..
Guest anonym_style. Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 iati gate care se deschid cu claxonul si puneti claxonu pe click si gata asa cum zici tu nu cred ca se poate ....
-=[Vyorel]=- Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 iati gate care se deschid cu claxonul si puneti claxonu pe click si gata asa cum zici tu nu cred ca se poate ....De ce sa isi modifice controalele la joc pentru asta?Ce trebuie sa pun ca sa pot deschide un gate prin click?ce scriu la onplayerkey bla bla..Sper ca ai restul de linii facute corect. Daca da, adaugi:if(keys & KEY_FIRE && IsPlayerInAnyVehicle(playerid))KEY_FIRE este butonul care face actiunea, adica care spawneaza rampa.Ai un FS aici.Eu am pus sa imi spawneze rampa pe Ctrl din stanga, pentru ca, daca eram intr-un avion (Hydra) si mergeam cu el si daca vroiam sa trag, ma buseam de rampa, asa ca am pus pe Ctrl ATENTIE!!! Nu imi trimiteti mesaje private care au legatura cu scriptingul. NU mai scriptez.
Razvann Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 Mersi Vyorel, m-a ajutat mult, puteti inchide. :)
Question
Razvann
Ce trebuie sa pun ca sa pot deschide un gate prin click?ce scriu la onplayerkey bla bla..
3 answers to this question
Recommended Posts