Jump to content
Autentificarea cu Google și Facebook nu mai este disponibilă. ×
  • 0

Cum fac sa aleg locul de setare a skinului

Question

Posted

Salut am si eu cateva intrebari.

1. Cum pot alege acel loc unde iti setezi skinul dexemplu unelel servere au setarea skinului in dulapul lui cj sau altele in fata la The Four Dragon, cum pot face si eu sa dau sa imi aleg skinu dexemplu pe graju aa.

2. Cum pot face ca dupa ce imi setez skinu sa ma dea in garaj la aa?

Sunt maper profesionist nimic mai mult

3 answers to this question

Recommended Posts

Posted

Buna am nevoie de ajutor, am un gm de la un prieten, dar da o eroare acum cateva zile imi scria ,,fatal error 100 si ceva cu junckbuster am lasat treaba asa dar nu merge, azi cand am deschis din nousi am icnercat imi da alta eroare nu ami da aiai cu buster da alta si scire

,,C:\Users\Razvan\Desktop\saCamHack\RMS.pwn(19) : fatal error 100: cannot read from file: "cps"

Compilation aborted.Pawn compiler 3.2.3664 Copyright © 1997-2006, ITB CompuPhase

1 Error''.

Stiti ce trebuie sa fac ?

Sunt maper profesionist nimic mai mult

Posted

R@zvan" post="91744" timestamp="1315064752"]

Buna am nevoie de ajutor, am un gm de la un prieten, dar da o eroare acum cateva zile imi scria ,,fatal error 100 si ceva cu junckbuster am lasat treaba asa dar nu merge, azi cand am deschis din nousi am icnercat imi da alta eroare nu ami da aiai cu buster da alta si scire

,,C:\Users\Razvan\Desktop\saCamHack\RMS.pwn(19) : fatal error 100: cannot read from file: "cps"

Compilation aborted.Pawn compiler 3.2.3664 Copyright © 1997-2006, ITB CompuPhase

1 Error''.

baga cps.inc in folderul Pawno/Include.

Stiti ce trebuie sa fac ?

communitylogosml.png

94.23.120.101:7778

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.