masala Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Am gasit pe acest site un GM eMAV . El merge , dar cind dau compliere da erroarea C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\eMAV_RolepLay\eMAV RolepLay\eMAV RolepLay\gamemodes\NVL.pwn(18) : fatal error 100: cannot read from file: "yom_buttons" uitati linia de cod .[pawn]#include <a_samp>#include <core>#include <float>#include <time>#include <file>#include <utils>#include <morphinc>#include <streamer>#include <yom_buttons>#include <JunkBuster>[/pawn]Am incercat sa o sterg , dar daca o sterg imi da 28 errori .
lucianmemo Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Poate ai intrat in .pwn cu alt pawno.Incearca sa intri in folderu cu modu/pawno/pawno/open -> server.pwn
masala Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 Al am , lam luat pe asta si tot aceiasi erroare .
IstuntmanI Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 1. Il salvezi in pawno/include pe care-l folosesti la acest GM ( cel din server/pawno ).2. Deschizi pawno.exe din server/pawno.3. "Compliezi"."compliere" = compilare.
Question
masala
Am gasit pe acest site un GM eMAV . El merge , dar cind dau compliere da erroarea
C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\eMAV_RolepLay\eMAV RolepLay\eMAV RolepLay\gamemodes\NVL.pwn(18) : fatal error 100: cannot read from file: "yom_buttons"
uitati linia de cod .
[pawn]#include <a_samp>
#include <core>
#include <float>
#include <time>
#include <file>
#include <utils>
#include <morphinc>
#include <streamer>
#include <yom_buttons>
#include <JunkBuster>[/pawn]
Am incercat sa o sterg , dar daca o sterg imi da 28 errori .
7 answers to this question
Recommended Posts