Genius Posted August 13, 2011 Report Share Posted August 13, 2011 Deci as vrea sa stiu cum pun Un FileScript in GM]Pentru ca prea multe file scripturi nu mai pot fi adaugate in "server" ala cu notepad si trebuie puse in GMdau un exemplu am ..... sa zicem :-?? un speedometer sau un ceas cvCum il pun in GM :S va multumesc :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciboss Posted August 13, 2011 Report Share Posted August 13, 2011 pai in primul rand poti copia obiectele si comenzile (sigur ca trebuie sa mai skimbi din ele!acum depinde cum e FS)apoi dialogurile(daca nu sunt incluse in comenzi)si unele fisiere incsper ca team ajutat Link to comment Share on other sites More sharing options...
sL0w^ Posted August 13, 2011 Report Share Posted August 13, 2011 sau pui FS'ul in folderu filescripts si in server.cfg scri numele lui fara .amx sau fara .pwn si gata (dar serverul sa fie inchis) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Genius Posted August 13, 2011 Author Report Share Posted August 13, 2011 sau pui FS'ul in folderu filescripts si in server.cfg scri numele lui fara .amx sau fara .pwn si gata (dar serverul sa fie inchis)Da frate da dar dak am bagat sa zik peste 30 fs-uri nu le mai poti baga in server.cfg Link to comment Share on other sites More sharing options...
xxSPEEDYxx Posted August 13, 2011 Report Share Posted August 13, 2011 deci o explicatie simpla:Functie la functie, callback la callback:P Fara reclama in semnatura! Link to comment Share on other sites More sharing options...
IstuntmanI Posted August 13, 2011 Report Share Posted August 13, 2011 deci o explicatie simpla:Functie la functie, callback la callback:PL-ai ajutat foarte mult.stuntman[]! link=topic=14334.msg87473#msg87473 date=1312474770]Uite cum se baga un FS in GM:new ( forward si altele din varf ) din FS in GM langa celelalte new ( forward si altele )OnFilterScriptInit/Exit din FS la OnGameModeInit/Exit in GM.OnPlayerConnect din FS la OnPlayerConnect din GM, si tot asa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Genius
Deci as vrea sa stiu cum pun
Un FileScript in GM]
Pentru ca prea multe file scripturi nu mai pot fi adaugate in "server" ala cu notepad si trebuie puse in GM
dau un exemplu am ..... sa zicem :-?? un speedometer sau un ceas cv
Cum il pun in GM :S va multumesc :D
5 answers to this question
Recommended Posts