Jump to content

[MAP]Parkour City


Guest Hor1z0n

Recommended Posts

 • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Similar Content

  • By Liberty City Roleplay
   23 Mai, 2021.
    
   Liberty City Roleplay 
    
   Este timpul pentru ceva nou, pentru comunitatea de Roleplay din Romania. Suntem gata să vă prezentăm proiectul, Liberty City Roleplay. 
   Gameplay-ul va avea loc în imensul și iubtul oraș, Liberty City, analogul Rockstar al orașului New York, mapa fiind similară cu cea de pe Grand Theft Auto III, doar că este mult mai stabilă și prezintă mult mai multe zone și detalii suplimentare, față de versiunea originală, pe parcurs, aceasta o să primească bug fix-uri si update-uri constant.
   Atmosfera de pe server, este principalul lucru vizat de echipa Liberty City Roleplay. Intelegem că în toate proiectele s-a spus exact acelasi lucru, doar ca noi, ca si echipă, am analizat toate proiectele din ultimul timp, de pe comunitatea românescă de roleplay și am evidențiat punctele negative, precum și cele pozitive din fiecare, astfel, am reușit, credem noi, să ajungem la o formulă cat mai convenabilă pentru jucători.
   Ca și sisteme, am incercat să eliminăm job-urile monotone si am venit cu un nou tip de job-uri, mult mai practice in Roleplay. Prin fiecare job, o sa aveti posibilitatea de a interactiona cu alti jucatori. Pe langa job-uri, server-ul asigură script-ul necesar dezvoltării orcarui tip de roleplay dorit.
   Versiunea 0.3.DL oferă spațiu pentru creativitate, iar din propriile experiențe, de pe servere de Roleplay care au rulat pe aceași versiune, am sesizat toate vulnerabilitațile acesteia si astfel, putem să o folosim la potențialul său maxim. 
   Nu este un secret faptul că atunci când am început dezvoltarea, echipa noastră era foarte restrânsă ca și număr. In continuare, echipa se afla intr-un numar restrans, ca urmare, la scurt timp după deschiderea oficială a comunității, o sa aiba loc o sesiune de integrare in STAFF.
    
    
   Ceea ce vreau sa spun prin faptul asta este ca serverul a ajuns într-un stadiu foarte înalt ce tine de mapă, mapă este foarte stabila și nu prezintă buguri. Echipa Liberty City Roleplay România este în căutare de Game Developeri ce au avut experienta în a scripta pe versiunea 0.3DL, sunteți interesat? Va rog sa lăsați un Private Message pe acest forum fie luați legătura cu Community Manager pe serverul de discord al comunității. 
    
   https://discord.gg/YudteMuMyv
  • By Aesma
   Salut, ma scuzati de deranj, intampin recent o problema legata de server pe care nu am mai intampinat-o pana acum. 
   Problema a inceput cand le-am cerut baietilor de la gazduire jocuri sa-mi transfere serverul pe alt dedicat deoarece versiunea streamer.so cerea lucrul acesta ca gamemode-ul sa functioneze. Ideea este ca o data la mai multe conectari pe server dintr-un anume motiv ma spawneaza in aer si efectiv cad prin aer cu skinul de CJ. Am incercat lucrul asta pe local-host sa vad daca este din vina mea ca poate as fi modificat ceva fara sa stiu in gamemode si sa fi provocat acest lucru, dar nu se intampla indiferent de ce as face,pe local-host am incercat in nenumarate randuri sa-mi dau /respawn sau sa dau restart serverului excesiv dar functioneaza normal,cum trebuie,  nu ma spawneaza in aer si nici skinul de CJ nu mi-l da. Am incercat si cu versiuni mai vechi ale GM-ului ca am zis ca poate l-am buguit sau ceva de genul asta dar nu face exact la fel,cad  din aer de la o inaltime considerabila cu skinul de CJ, am incercat sa schimb si baza de date pentru ca am zis ca daca nu e din GM poate ca e ceva din database dar eu cum nu am cine stie ce cunostinte in scripting stiu ca nu ar fi fost de acolo pentru ca nu folosesc prea des database decat in unele cazuri simple.  Stiti cumva daca are cumva vreo legatura cu host-ul sau cu pluginul de Streamer.so?  Multumesc anticipat,o seara frumoasa va doresc!
  • By GabyRo.off
   unde pot gasi numele de la gabyro.pwn sa pot edita gm in mapedit acolo cu gabyro.pwn am dat un ex ca la mn in gm apare mapedit.pwn dar nu apare nmk la spawn si in joc apare
  • By GabyRo.off
   cum pot edita mapa gm ului respectiv in mapedit?
    
   ma puteti gase pe discord GabyRoノ#4068
  • By segmentationfault
   https://kotaku.com/the-gta-remastered-trilogy-appears-to-be-real-and-comi-1847474620
   prepare yourself pals
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.