Jump to content

[MAP]Motor Stunt


Guest Hor1z0n

Recommended Posts

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Similar Content

  • By S0NNIX
   Numele gamemode-ului:
   Romania Galaxy Stunt
   Descrierea gamemode-ului:
   Este un gamemode de la 0 facut de mine pentru ca am vrut sa imi deschid un server de stunt, insa nu se mai merita in ziua de azi, mai ales sa il faci de la 0, asa ca am renuntat la el. Are aproximativ 3000 de linii, are si cateva sisteme, unele dintre ele neterminate. Tin sa precizez si sursele de inspiratie pe care le-am avut, mai exact numele gamemode-urilor de unde m-am mai inspirat: RSW (cel postat de mine), ESS (al lui @Ghost.) si XSW (al lui RullZ). E destul de stabil, desi stiu ca in unele situatii nu este chiar cel mai bine optimizat. Nu am avut probleme cu el, merge bine.
   Poze și/sau video:
   Am poze doar cu sistemul de logare/inregistrare si cu cel de clanuri
   https://ibb.co/xS9cQJd
   https://ibb.co/vPWSYMg
   https://ibb.co/JspV4S1
   https://ibb.co/w4P0QRw
   https://ibb.co/TMqQRCt
   https://ibb.co/xYLW5B4
   https://ibb.co/M5gphsx
   https://ibb.co/Hdm5BsY
   https://ibb.co/KK0ZfRH
   https://ibb.co/6YrDNNV
   https://ibb.co/yBhNXPp
   https://ibb.co/hVYzDCs
   https://ibb.co/zxYJ3nk
   https://ibb.co/Pjv08Jr
   https://ibb.co/Kxpr3nC
   https://ibb.co/Brz3HJb
   https://ibb.co/NLL7Rgz
   https://ibb.co/L1jvLvf
   Creditele specificate:
   S0NNIX
   Link de descărcare: 
   https://www.mediafire.com/file/6zrhf4afvpprh50/GM_RGS_from_0.rar/file
   Link catre virustotal.com cu arhiva scanată: 
   https://www.virustotal.com/gui/file/b98a3f950e1ad8cd930d778efa85b6f6b7fd5a959e08c4e7e88858d01246156d?nocache=1
   Alte precizari:
   Sa va spun si ce sisteme puteti gasi in el: Language System, Login / Register System, Admin System, VIP System, Legend System, Shop System, Discord System, Anti-cheat System (nex-ac adaptat pentru server), Report System, Question System, Winter System, Vehicle Up System, Vehicle Speed Boost Sytem, Clan System.
   Are si cateva harti frumusele facute de iZanny, e trecut la credite.
   Nu are prea multe comenzi, mai mult sunt comenzi pentru sistemul de admini si pentru sistemul de clanuri (ii mai lipseste doar comanda [/csettings]). Sistemul de clanuri are si 2 bug-uri care nu sunt deloc grele de rezolvat, dar le descoperiti voi. E posibil sa mai existe unele bugulete, dar na, e de la 0 si nu am apucat sa testez tot si, pana la urma, in orice mod de joc se gasesc buguri.
   De credite nu mai zic, daca cineva il va folosi, cu siguranta nu le va pastra, dar nu prea ma intereseaza, asta e. Daca cineva reuseste sa duca modul asta de joc intr-un stadiu jucabil, nu as avea nicio problema ca au fost modificate creditele si chiar mi-ar placea sa vad edit-uri sau continuari pe acest mod de joc. Poate o sa-i mai aduc update-uri pe viitor, desi e greu de crezut, nu se stie inca.
   Mai am de precizat un singur lucru, nu vreau sa vad comentarii de genul "nu imi apare sistemul de logare si inregistrare" sau "nu merge sa ma conectez" pentru ca nu e vina mea ca unora le este greu sa caute pe internet cum se urca o baza de date sau cum se conecteaza un gamemode la baza de date. Sunt atatea tutoriale sau topicuri puse pe acest forum si nu numai unde puteti gasi cum se conecteaza o baza de date si asa mai departe, nu va asteptati sa fac eu asta in locul vostru!
   Daca aveti alte probleme sau curiozitati legate de server, imi puteti scrie pe discord: S0NNIX#0525
    
   Build System-ul pe care l-am folosit:
   { "cmd": ["pawncc.exe", "-i includes", "$file", "-;+", "-Z+"], "path": "D:/RGS from 0/pawno" }  
   Cam asta e tot ce am avut de zis, sper sa va placa si sa va bucurati de el, chiar mi-ar placea sa vad edit-uri postate de la acest mod de joc! Multumesc si multa bafta!
  • By GabyRo.off
   unde pot gasi numele de la gabyro.pwn sa pot edita gm in mapedit acolo cu gabyro.pwn am dat un ex ca la mn in gm apare mapedit.pwn dar nu apare nmk la spawn si in joc apare
  • By GabyRo.off
   cum pot edita mapa gm ului respectiv in mapedit?
    
   ma puteti gase pe discord GabyRoノ#4068
  • By [.E.m.O.]K1DDU
   * About server: http://forum.sa-mp.ro/index.php/topic/11457-amazing-stunt-world-v14-03x-join-for-fun/ [ No ADS xD] * Download Link: https://dl.dropboxusercontent.com/u/71987594/Amazing%20Stunt%20World%20%5BOfficial%5D.rar     'Enjoy
  • By S0NNIX
   Salutari, sampisti! Acesta este primul meu gamemode pus pe aceasta comunitate si este chiar gamemode-ul meu, pe care am lucrat, este un SER edit (Stuntage Evolution Romania), si nu am sa precizez cine este creatorul, deoarece nu stiu cine este acesta. O sa gasiti prin el numele Emilutz_, pentru ca asta e numele pe care il foloseam.
   Am ales sa pun acest gamemode pe net pentru ca vreau sa incerc ceva nou, asta insemnand faptul ca vreau sa fac un gamemode de Stunt de la 0, de care deja m-am apucat si da, am ales sa fac tot un gamemode de stunt, pentru ca asta imi place sa joc si sper sa reinceapa sa fie jucat, pentru ca un joc e facut sa te distrezi, nu sa faci ce faci deja in viata reala, eu asta consider.
   Cateva poze cu server-ul: https://imgur.com/a/Qy53bDx
   O parte din sistemele pe care le are server-ul:
   - Sistem de drift
   - Sistem de race
   - Sistem de stunt
   - Sistem de hold
   - Sistem de masini personale
   - Sistem de case si afaceri
   - Sistem de teleportari
   - Sistem de shop (care e neterminat)
   - Sistem de gang-uri (mare parte e reparat, insa mai are probleme, dar nu foarte grave)
   - Sistem de clanuri (prezinta bug-uri, dar se rezolva foarte rapid, nu afiseaza ce trebuie in comanda /cstats - statisticile tale in clan)
   - Sistem de gang war
   - Sistem de gang alliance
   - Sistem de neoane rainbow
   - Cel mai important sistem este DISCORD-CONNECTOR, probabil ca a mai fost vazut, prin acest sistem ai chat-log-ul pe un canal de discord, unde poti vorbi cu jucatorii doar scriind
   pe acel canal (pentru el va trebui sa creati un bot de discord si sa ii luati token-ul, apoi va duceti in server.cfg si puneti discord_bot_token TOKEN-UL)
   - ETC... Pe restul va las sa le descoperiti voi.
   Vreau sa mentionez faptul ca sistemele nu sunt toate facute de mine, unele sunt lasate asa cum au fost (sistemul de drift si de stunt, spre exemplu), iar unele dintre ele sunt preluate, modificate si adaptate pe gamemode de mine.
   Acelasi lucru vreau sa spun si despre harti, ele nu sunt facute de mine, insa nu v-am lasat toate hartile, pentru ca eu, pe parcurs, am mai adaugat harti, doar ca le-am scos pentru a le refolosi in gamemode-ul la care lucrez acum. Deci s-ar putea sa intampinati probleme daca nu adaugati hartile lipsa, care oricum nu sunt prea multe.
   Gamemode-ul este stabil, pe host are 198 de tick-uri, insa nu am avut parte de prea multi jucatori pentru a-l vedea cam cat duce exact, cel mai mult am avut 12 jucatori online si atunci avea undeva la 196 de ticks, deci eu zic ca sta foarte bine (aveti si comanda /ticks, care va afiseaza un textdraw cu numarul de tick-uri sub bani).
   Cred ca este singurul gamemode de stunt de pe net care e trecut pe procesorul de comenzi Pawn.CMD.
   Daca cineva are chef sa zica ca n-am facut nimic la gamemode si ca am schimbat doar 2 culori, ok, e problema lui, sa zica ce vrea.
   Lista cu update-uri:
   Eu unul sper sa va placa acest gamemode si daca nu-l folositi, macar sa furati cate ceva din el.
   Link virustotal (am scanat direct arhiva): https://www.virustotal.com/gui/file/221ea88edbbda42faa640df9ce349e97f4fb5f434f45942a5744bbbafa86983b/detection
   Link download: https://www.mediafire.com/file/zrnhpo4ce066ye6/RSW.rar/file
    
   Sper sa va placa, nu-mi pasa daca imi pastrati creditele sau nu.
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.